L-Lizin 500 mg NOW, tablete

L-lizin je esencialna aminokislina. Esencialnih aminokislin ne moremo sintetizirati sami, zato jih je potrebno dodatno vnašati s hrano.
Več...
Pakiranje 100 tablet
16,94€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Vsebnost: aminokisline
Zdravje: vitalnost, šport

L-lizin je esencialna aminokislina. Esencialnih aminokislin ne moremo sintetizirati sami, zato jih je potrebno dodatno vnašati s hrano.

Lizin v L-obliki

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta, 1- do 3-krat dnevno. Vzemite v času med obroki ali z obroki. 

Vsebnost:

Sestavine 1 tableta 3 tablete
L-lizin 500 mg 1500 mg

Sestavine:
L-lizin hidroklorid (80,2 %), mikrokristalinična celuloza, silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, rastlinska prevleka. 

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (60 tablet) zadostuje za 33 do 100 dni.

Lizin kot prehransko dopolnilo

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...