akcija

Resveratrol 200 mg NOW, kapsule (60 kapsul)

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.
Resveratrol je polifenol, ki se naravno nahaja v lupini rdečega grozdja, izbranega jagodičevja in drugih rastlin. Nedavne raziskave so pokazale, da lahko resveratrol podpira funkcijo kardiovaskularnega sistema.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
Redna cena 39,86€
33,88€

Resveratrol je polifenol, ki se naravno nahaja v lupini rdečega grozdja, izbranega jagodičevja in drugih rastlin. Resveratrol lahko podpira funkcijo kardiovaskularnega sistema.

Vegetarijanska/veganska formula.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula dnevno.

Vsebnost:

Sestavine 1 kapsula
Izvleček iz vrste dresni Polygonum cuspidatum  400 mg
-Od tega trans-resveratrol 50% 200 mg
Izvleček iz rdečega vina (standardizirano na min. 30% polifenolov) 10 mg

Sestavine:
Naravni trans-resveratrol (iz izvlečka vrste dresni, Polygonum cuspidatum) 33 %, kapsula (celuloza), celuloza, izvleček iz rdečega vina (min. 30 % polifenolov), sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (60 vegetarijanskih kapsul) zadostuje za 60 dni.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izdelek lahko pri občutljivih posameznikih povzroči nelagodje v prebavi. V primeru kakršnegakoli gastrointestinalnega nelagodja, prenehajte z uporabo.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne zaužijte priloženega sredstva za ohranjanje vlage! Pustite ga v plastenki.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...