Li Quandisa, parfumska kocka - Jantar (1 kos (26 g))

Maroški smolni bloki iz jantarja so narejeni po starodavnem tradicionalnem receptu in so sestavljeni iz rastlinskih izvlečkov. Avtohtona surova naravna dišava.
Več...
Pakiranje 26 g
14,85€

Ta naravna jantarna smola diši božansko in se lahko uporablja kot parfum ali dišava za prostor. Lahko ga podrgnemo po koži kot parfum, hranimo v garderobi ali potresemo v predale kot naravno dišavo. Ta pomirjujoča dišava  dokazano pomaga pri tesnobi in se uporablja tudi v aromaterapiji za sprostitev.

Jantar povezujejo tudi s čustvenim uravnoteženjem, prizemlje Vanjem, čiščenjem, srečo in ljubeznijo. Ta prefinjena dišava je sinonim za zapeljevanje in provokacijo čutov.

Jantar lahko uporabite na različne načine kot :

  • parfum za vašo kožo
  • dišavo za vaš dom
  • dišavo za vaše perilo
  • dišavo v gorilniku 
  • dišavo za v avto (stran od sonca)

Ko se vonj po določenem času zmanjša postrgajte vrhnje plasti kocke, to bo sprostilo novo dišečo plast. Ostružke, ki se od tega odcepijo, lahko damo v sesalnik.

Dišava, ki traja leta !

Dimenzija: 4 cm x 3,5 cm x 1,5 cm.

Opozorila:
Prosim ne jejte, ni jedilni izdelek!

Sestavine (INCI):
Musk Ambrette, Musk Xylol, Vanaline, Rose powder.

Poreklo: Maroko.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje. Avene Sun:V izdelkih Avene za zaščito pred soncem obraza je nov filtrni sistem TriAsorB, ki poleg zaščite pred UVA- in UVB- žarki nudi zaščito tudi pred modro svetlobo. V primerjavi z UVB- in UVA- žarki, prodira v najgloblje ...