Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Li Quandisa, intimno olje (30 ml)

Intimno olje Li Quandisa je namenjeno najbolj nežnemu in občutljivemu področju ženskega telesa. Nevtralizira vonjave, izcedke in suhost intimnih predelov.
Več...
Pakiranje
39,84€
Lastnosti
Oblika:
Mesto uporabe: nožnica, sluznica
Simptom: suha nožnica, potenje
Zdravje: intimna nega, ženske, moški, nosečnost, šport, vegani, vegetarijanci

Intimno olje 

Vsaka ženska ceni trenutek nežnosti, ki ga prinese dotik intimnega olja. Prijetni dražljaji, čutnost in varnost so tisti občutki, zaradi katerih sploh dovolimo, da se nas nekaj dotakne. Tudi na tistem, za nas najbolj svetem področju, na področje intime.

Li Quandisa je v privlačno in zapeljivo oblikovano stekleničko ujeto prvo intimno negovalno olje ter novost na domačem in svetovnem tržišču. Ustvarjeno in poimenovano je bilo z mislijo na li Quandiso, skrivnostno boginjo lepote in poželenja, katere delček nosi in neguje v sebi prav vsaka od nas. 

Intimno negovalno olje Li Quandisa je namenjeno najbolj nežnemu in občutljivemu področju ženskega telesa. Tega skrbno neguje ter s tem poudarja in bogati vašo ženstvenost, učinek po uporabi intimnega olja pa je preprosto božanski.

Kot se za nego boginj spodobi, je bilo pripravljeno z veliko mero predanosti in pozornosti, s skrbno izbranimi in skupaj združenimi le najkakovostnejšimi sestavinami.

Li Quandisa

Edinstvena in premišljeno sestavljena mešanica izbranih intimnih olj z izvlečkom breskovih pešk deluje izrazito nežno in negovalno. Li Quandisi je dodan tudi cimet, ki ga moški zaznavajo kot izjemno privlačen vonj.

Negovalni učinek
Vpojno in negovalno intimno olje li Quandisa ima številne negovalne učinke, saj 

 • nevtralizira neprijetne vonjave,
 • preprečuje neprijetne izcedke,
 • intimno olje neguje suhost nožnice,
 • uravnava njeno vaginalno floro,
 • pripomore k manj bolečim intimnim odnosom.

Uporaben za vse 
Njegovo uporabo priporočamo ženskam vseh starosti, tudi najstnicam in mladim dekletom; brez skrbi pa po njem lahko posežejo tudi nosečnice in – po želji – še moški.  

Intimno negovalno olje Li Quandisa je v celoti (100 %) sestavljeno iz naravnih sestavin. 

Li Quandisa vam je zaenkrat na voljo v dveh različno velikih elegantnih embalažah, od katerih je vsaka primerna tudi kot darilo. 

Za kaj uporabljamo intimno olje?

Ženske smo samozavestne, samozadostne in aktivne na številnih področjih, od služb in karier do številnih prostočasnih aktivnosti. Rade poskrbimo zase, za svoj videz, dobro počutje in telo. Žal pa ima tak novodobni življenjski slog tudi svoje aktivatorje, ki lahko potencirajo številne nevšečnosti, ki jih li Quandisa intimno olje umiri: 

 • potenje pri športni aktivnosti,
 • uporabe sintetičnega perila in tangic, nošenje ozkih oblačil,
 • depilacije intimnih predelov, uporaba tamponov in vložkov,
 • obiski bazenov in savn,
 • uporaba penečih kopeli,
 • uporaba agresivnih in neprimernih mil na intimnem predelu,
 • stres in neprimerna prehrana,
 • reakcija pH na uporabo določenih zdravil, hormonske kontracepcije,
 • higiena pred in po intimnem odnosu,
 • nevšečnosti v obdobju nosečnosti ali po porodu,
 • uporaba parfumiranega toaletnega papirja in raznih vlažilnih robčkov, neprimernih za ta predel,
 • menopavza,
 • neravnovesje pH sluznice po kemoterapiji.

Pri vseh zgoraj naštetih tegobah vam priporočamo negovanje z intimnim oljem li Quandisa. Popolnoma naravno olje rastlinskega izvora je tako nežno, da ga lahko brezskrbno uporabljate prav vsak dan.

Pakiranja:

Za radovedne - 5 ml:
Primerna in priročna predvsem za dame, ki želite izdelek nositi s seboj v torbici ali se le prepričati o njegovi vsestranskosti. Količina je primerna za do 1 mesečno dnevno uporabo.

Za zadovoljne - 30 ml
Velikost, po kateri je zaradi ugodnega razmerja med količino in ceno največ povpraševanja. Zadošča za 4 mesečno dnevno uporabo in je primerna predvsem za tiste, ki jo vsakodnevno uporabljajo.

Zagotovljena 100 % varnost
Za določene dele telesa smo navajeni skrbeti vsak dan, npr. z umivanjem rok in zob ali tuširanjem. To nam je že zdavnaj prišlo v navado, zato temu ne posvečamo več velike pozornosti. Misel na nego intimnih predelov pri tem ne bi smela biti nobena izjema, ravno nasprotno. Ti zaradi svoje občutljivosti prav tako zahtevajo redno dnevno nego – in to z ustreznimi izdelki.

V izdelavo intimnega negovalnega olja Li Quandisa smo vložili našo 100 % predanost in vso strokovno znanje; prav tako tudi dobro poznavanje, čutnost in spoštovanje do tistega, kar nam je najbolj sveto – do našega telesa.

Zagotavljamo vam, da je li Quandisa 100 %:

 • naravne in organske pridelave,
 • veganskega in rastlinskega izvora,
 • brez parfumov in parabenov,
 • brez konzervansov,
 • brez kemičnih dodatkov,
 • brez dodanih hormonov,
 • izdelana EU/SLO.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine (INCI):
Prunus Persica Kernel Oil, Aqua, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Glycerin, Citrus Grandis Seed Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Sodium Peach Kernelate, Eugenol, Cinnamal, d-Limonene, Linalool, Tocopherol.

Proizvajalec in zastopnik podjetje DiDios d.o.o

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...