Listerine Total Care Zero, ustna voda (500 ml)

Listerine Total Care Zero - formula brez alkohola. Z blagim okusom mete.
Več...
Pakiranje 500 ml
9,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: zobje, dlesni, usta
Oznaka: karies, zadah
Zdravje: ustna higiena, otroci, zaščita

Listerine Total Care Zero - formula brez alkohola. Z blagim okusom mete. Krepi zobe in obnavlja sklenino. Primerna je za odrasle in otroke starejše od 6. let.

Listerine Total Care Zero lastnosti:

  • Zmanjšuje zobne obloge.
  • Ohranja zdrave dlesni.
  • Vsebuje fluorid za zaščito pred kariesom.
  • Pomaga preprečevati zobni kamen in tako ohrani zobe naravno bele.
  • Zagotavlja dolgotrajen, svež zadah za bolj samozavesten dan.

Uporaba:

Odpiranje: Stisnite gladka dela pokrovčka in zavrite.
Zapiranje: Zavrtite pokrovček, da se zaskoči.

Uporabite dvakrat dnevno. Izredno učinkovit pri uporabi zjutraj in zvečer po ščetkanju. V kozarec natočite 20 ml (4 x čajna žlička po 5 ml), izpirajte usta 30s in nato izpljunite. Pri otrocih, starih od 6 do 12 let, uporabite 10 ml. 30 minut po izpiranju ne jejte in ne pijte. Otroke, mlajše od 12 let, poučite o dobrih navadah izpiranja (da zmanjšate možnost požiranja). Nadzirajte otroke, če je potrebno, dokler jih ne naučite uporabe brez nadzora.

Opozorila:
Ni primerno za otroke, mlajše od 6 let. Ne uporabite, če je varnostni pečat embalaže ob nakupu poškodovan. Ne redčite z vodo, ne pogoltnine in ne pijte iz plastenke. Pri uporabi dodatkov s fluoridi se posetujte s svojim zobozdravnikom. Hranite izven dosega otrok.

Sestavine (INCI):
Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Eucalyptol, Zinc Chloride, Benzoic Acid, Soduim Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, CI 16035, CI 42090. Vsebuje natrijev fluorid (220 ppm F).

Zastopnik: Lomas d.o.o., Kardeljeva ploščad 11a, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Johnson & Johnson GmbH, D-41470 Neuss, De
Proizvedeno v EU.

 

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 15.4. do 20.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ter promocijska pakiranja Eucerin.