Betteryou Magnezijevo olje Lahko Noč, sprej (100 ml)

Pršilo z magnezijem in eteričnimi olji grozdnih pešk, bergamota, kamilice in kadulje.
Več...
Pakiranje 100 ml
16,96€

Pršilo z magnezijem in eteričnimi olji grozdnih pešk, bergamota, kamilice in kadulje. Nanaša se na kožo, kjer se neposredno absorbira. 

10 razprškov zagotavlja 180 mg magnezija, kar predstavlja 48 % RDA*.

*RDA - recommended daily allowance (priporočeni dnevni vnos).

Izdelek je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno farmacevtsko kakovost. Ker ob magneziju vsebuje še sproščujoča in pomirjujoča eterična olja predstavlja učinkovito masažno sredstvo.

Magnezij prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • ravnotežju elektrolitov.
  • sproščanju energije pri presnovi.
  • delovanju živčnega sistema.
  • delovanju mišic.
  • normalnemu psihološkemu delovanju.
  • ohranjanju zdravih kosti.
  • ohranjanju zdravih zob.
  • Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin. 

Uporaba:
Nanesite na poljubne dele telesa 30 minut pred počitkom. Priporočamo nanos na stopala, noge, zgornji del rok in ramena. Za optimalno absorpcijo olje temeljito vtrite v čisto kožo. Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine olja (1 do 3 razprške) na različne dele telesa. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi olja izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. Preprečite stik z očmi in ranami.

Zaradi vsebovanih eteričnih olj otrokom, nosečnicam in doječim materam svetujemo, da namesto Magnezijevega olja LAHKO NOČ uporabljajo Magnezijevo olje ORIGINAL kot vir dodatnega magnezija. 

Sestavine:
Koncentrirana raztopina Zechstein Inside magnezijevega klorida heksahidrata (28 % koncentracija) in eterična olja grozdnih pešk, bergamota, kadulje in kamilice, emulgator: polisorbat 20. 100 % naraven vir magnezija.

Neto količina: 100 ml - za do 600 razprškov. 

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...