Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Medex Pegasti badelj, kapsule

Medex Pegasti badelj kapsule vsebujejo kombinacijo pegastega badlja in holina.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
6,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: jetra
Vsebnost: holin, zelišča
Zdravje: presnova, starost

Medex Pegasti badelj kapsule vsebujejo kombinacijo pegastega badlja in holina.

Holin prispeva k presnovi maščob in ima vlogo pri delovanju jeter.

Jetra so največji organ za presnovo in čiščenje odpadnih snovi iz človeškega telesa, zato je njihovo pravilno delovanje za človeški organizem izrednega pomena. Naloga jeter je, da predelajo vso hrano, ki jo absorbirajo iz črevesja, ter očistijo kri, ki poleg hranil vsebuje tudi mnoge škodljive snovi, kot so strupi, bakterije, konzervansi, alkohol, zdravila, in jih izločijo iz organizma. 

Kapsule Pegasti badelj so enostavne za uživanje, njihovo stalno kakovost pa zagotavljamo s standardizirano vsebnostjo silimarina v izvlečku pegastega badlja in holina. Izdelek je namenjen odraslim.

Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
2 kapsuli z najmanj 2 dl tekočine.

Za en mesec redne uporabe zadostujeta:  2 pakiranji (1 pakiranje zadostuje za 15 dni redne uporabe).

Vsebnost:

  Na priporočeno dnevno količino (2 kapsuli = 758 mg)
Suhi izvleček pegastega badlja 250 mg
- od tega silimarin 200 mg
Holin 82,5 mg

Sestavine:
Riževa moka, holin bitartrat 28 %, suhi izvleček pegastega badlja (maltodekstrin) 13 %, želatinasta ovojnica, sredstvi proti sprijemanju: smukec in magnezijeve soli maščobnih kislin.

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novo - Isla Junior.

Novo - Isla Junior.

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko otroci po dopolnjenem 4. letu starosti. Glavna učinkovina je islandski lišaj, ki v 80% sestoji iz sluzi. Te skupaj s slino ...