Mediblink M108, obliži za kurje oko (8 obližev)

Mediblink M108 zagotavljajo hitro in neboleče odstranjevanje kurjih očes. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 8 obližev
2,99€

Mediblink M108 obliži za kurje oko:

  • Zagotavljajo hitro in neboleče odstranjevanje kurjih očes
  • Delujejo gladilno in zaščitno
  • Ščitijo pred drgnjenjem in pritiskom
  • Z diskom iz polietilenske pene
  • S salicilno kislino
  • Dermatološko testirano
  • 8 posamezno pakiranih obližev v kompletu

Namen uporabe: Za odstranjevanje kurjih očes.

Mediblink obliži za kurje oko M108 z diskom iz polietilenske pene na sredini za odstranjevanje kurjih očes delujejo gladilno in zaščitno, mehčajo kožo in olajšajo njeno mehansko odstranjevanje ter tako zagotavljajo hitro in neboleče odstranjevanje kurjih očes. Poleg tega njihova debelina prizadeto mesto ščiti pred drgnjenjem in pritiskom.

S salicilno kislino. Dermatološko testirano. 8 posamezno pakiranih obližev v kompletu.

Uporaba: 
Pred namestitvijo obliža skrbno očistite in osušite prizadeti del kože. Obliž odstranite z zaščitnega papirja in ga nalepite ter pri tem pazite, da je kurje oko na sredini. Obliž vsak dan zamenjajte.

Opozorila:
Samo za uporabo pri odstranjevanju kurjih očes, samo za zunanjo uporabo. Izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. Izdelka ne uporabljajte na rdeči, porezani ali poškodovani koži. Ko se pojavi preobčutljivost ali draženje, takoj prekinite uporabo. Diabetiki, nosečnice, doječe ženske in otroci, mlajši od 16 let, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Izdelek hranite v originalni embalaži na čistem, suhem in hladnem mestu. Hranite zunaj dosega otrok. Vsebuje 35-40% salicilne kisline. Ne uporabljajte dlje kot dva tedna, razen če vam tako svetuje zdravnik.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...