akcija izbor

Naildoc Foot Atletsko Stopalo, pršilo (25 ml)

Vsi izdelki Naildoc so vam na voljo 15% ugodneje.
naildoc FOOT pršilo za atletsko stopalo je namenjeno za pomoč pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala (glivična bolezen stopal ali tinea pedis). Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 25 ml
Redna cena 11,49€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 11,49 €
9,77€

Pršilo za atletsko stopalo je namenjeno za pomoč pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala (glivična bolezen stopal ali tinea pedis). Za atletsko stopalo je značilen rdeč izpuščaj med prsti in na podplatu. Pogosto povzroča neprijeten vonj. Atletsko stopalo je nalezljivo. Glivice se prenašajo in razmnožujejo na vročem in vlažnem, na primer ob bazenih, prhah in na mokrih tleh. Pršilo za atletsko stopalo zmanjša srbečico in dražeč občutek ter preprečuje neprijeten vonj. 

Pršilo za atletsko stopalo je medicinski pripomoček z naravnimi in naravnim enakimi ucinkovinami za odpravljanje atletskega stopala. Pršilo ustvari zaščitni sloj na koži stopala. Kombinacija sestavin prodre v zgornjo kožno plast in tršo kožo ter ustvari okolje, neugodno za razvoj glivic, ki povzročajo atletsko stopalo. Natilakt je naravni ester, ki ščiti in ohranja primerno vlago v koži. Pršilo se dobro vpije v kožo, tako da

učinkovine ostanejo v njej in zagotavljajo dolgoročno delovanje na pravem mestu. 

  • Pomoč pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala
  • Takoj umiri srbenje in ščiti pred neprijetnimi vonjavami
  • Higienično – stik z roko ni potreben 

Uporaba:

Uporaba za odrasle:
Pršilo v tankem sloju nanesite na suha stopala dvakrat na dan (zjutraj in zvečer). Pomembno je, da to storite na obeh stopalih, saj je glivična okužba lahko prisotna, tudi če se še ne opazi. Popršite pod in med prsti ter po podplatih in po straneh vsakega stopala. Počakajte minuto ali dve, da se osuši in nastane zaščitni sloj. 

Trajanje uporabe:
Izboljšanje običajno nastopi po nekaj dneh uporabe izdelka. Potem ko se atletsko stopalo že povsem odpravi, nadaljujte zdravljenje še en teden. 

Opomba:
Neredna uporaba ali prezgodnja prekinitev zdravljenja poveča možnost, da se simptomi ponovijo.

Neželeni učinek/učinki:
Pršilo za atletsko stopalo lahko povzroči rdečico, začasen pekoč občutek, srbenje ali zbadanje. 

Uporaba med nosečnostjo in/ali dojenjem:
Podatkov o uporabi med nosečnostjo in/ali dojenjem ni na voljo. Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo tega izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Sestava:
Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Urea, Natilact, Phenoxyethanol, Camphor, Menthol, 4-Terpineol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin.

Opozorila:

  • Izogibajte se stiku z očmi ali sluznicami.
  • Shranjujte nedosegljivo majhnim otrokom.
  • Če opazite preobčutljivostni odziv, prenehajte uporabljati pršilo za atletsko stopalo.
  • Samo za zunanjo uporabo.

Če se stanje ne izboljša po dveh tednih, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjevanje:
Navodila za shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi od 5 do 25 °C na suhem in temnem mestu, in to v originalnem vsebniku in nedosegljivo majhnim otrokom.

Proizvajalec: guterrat, Gesundheitsprodukte, Eduard-Bodem-Gasse 6, 6020 Innsbruck, Avstrija
Distributer: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Slovenija info@innopharma.biz

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...