izbor

Naildoc Foot Atletsko Stopalo, pršilo (25 ml)

.:Ob nakupu 2 izdelkov doc phytolabor in/ali Bach prejmete darilo: Vitamin D3 4000 I.E. immundoc kapsule (30 kapsul) (rok uporabe darila: 08/24):.

Ob nakupu 2 izdelkov doc phytolabor in/ali Bach prejmete darilo: Vitamin D3 4000 I.E. immundoc kapsule (30 kapsul).
naildoc FOOT pršilo za atletsko stopalo je namenjeno za pomoč pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala (glivična bolezen stopal ali tinea pedis). Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 25 ml
11,49€

Pršilo za atletsko stopalo je namenjeno za pomoč pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala (glivična bolezen stopal ali tinea pedis). Za atletsko stopalo je značilen rdeč izpuščaj med prsti in na podplatu. Pogosto povzroča neprijeten vonj. Atletsko stopalo je nalezljivo. Glivice se prenašajo in razmnožujejo na vročem in vlažnem, na primer ob bazenih, prhah in na mokrih tleh. Pršilo za atletsko stopalo zmanjša srbečico in dražeč občutek ter preprečuje neprijeten vonj. 

Pršilo za atletsko stopalo je medicinski pripomoček z naravnimi in naravnim enakimi ucinkovinami za odpravljanje atletskega stopala. Pršilo ustvari zaščitni sloj na koži stopala. Kombinacija sestavin prodre v zgornjo kožno plast in tršo kožo ter ustvari okolje, neugodno za razvoj glivic, ki povzročajo atletsko stopalo. Natilakt je naravni ester, ki ščiti in ohranja primerno vlago v koži. Pršilo se dobro vpije v kožo, tako da

učinkovine ostanejo v njej in zagotavljajo dolgoročno delovanje na pravem mestu. 

  • Pomoč pri zdravljenju in preprečevanje atletskega stopala
  • Takoj umiri srbenje in ščiti pred neprijetnimi vonjavami
  • Higienično – stik z roko ni potreben 

Uporaba:

Uporaba za odrasle:
Pršilo v tankem sloju nanesite na suha stopala dvakrat na dan (zjutraj in zvečer). Pomembno je, da to storite na obeh stopalih, saj je glivična okužba lahko prisotna, tudi če se še ne opazi. Popršite pod in med prsti ter po podplatih in po straneh vsakega stopala. Počakajte minuto ali dve, da se osuši in nastane zaščitni sloj. 

Trajanje uporabe:
Izboljšanje običajno nastopi po nekaj dneh uporabe izdelka. Potem ko se atletsko stopalo že povsem odpravi, nadaljujte zdravljenje še en teden. 

Opomba:
Neredna uporaba ali prezgodnja prekinitev zdravljenja poveča možnost, da se simptomi ponovijo.

Neželeni učinek/učinki:
Pršilo za atletsko stopalo lahko povzroči rdečico, začasen pekoč občutek, srbenje ali zbadanje. 

Uporaba med nosečnostjo in/ali dojenjem:
Podatkov o uporabi med nosečnostjo in/ali dojenjem ni na voljo. Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo tega izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Sestava:
Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Urea, Natilact, Phenoxyethanol, Camphor, Menthol, 4-Terpineol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin.

Opozorila:

  • Izogibajte se stiku z očmi ali sluznicami.
  • Shranjujte nedosegljivo majhnim otrokom.
  • Če opazite preobčutljivostni odziv, prenehajte uporabljati pršilo za atletsko stopalo.
  • Samo za zunanjo uporabo.

Če se stanje ne izboljša po dveh tednih, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjevanje:
Navodila za shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi od 5 do 25 °C na suhem in temnem mestu, in to v originalnem vsebniku in nedosegljivo majhnim otrokom.

Proizvajalec: guterrat, Gesundheitsprodukte, Eduard-Bodem-Gasse 6, 6020 Innsbruck, Avstrija
Distributer: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Slovenija info@innopharma.biz

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024