izbor

naildoc Rapid, gel za zdravljenje glivične okužbe na nohtih (5 ml)

.:Ob nakupu 2 izdelkov doc phytolabor in/ali Bach prejmete darilo: Vitamin D3 4000 I.E. immundoc kapsule (30 kapsul) (rok uporabe darila: 08/24):.

Glivice na stopalih in nohtih. Ob nakupu 2 izdelkov doc phytolabor in/ali Bach prejmete darilo: Vitamin D3 4000 I.E. immundoc kapsule (30 kapsul).
Medicinski pripomoček za zdravljenje glivične okužbe na nohtih (onihomikoza). Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 5 ml
21,45€

Edinstvena formula ima takojšen učinek in glivice na površini nohtov odpravi v 20 sekundah. Gel prodre skozi noht in ustvari neugodno okolje za razvoj glivic in preprečuje okužbo drugih nohtov ter ščiti ponovno okužbo.

Gel za zdravljenje glivicne okužbe na nohtu naildoc Rapid je medicinski pripomoček za zdravljenje glivicne okužbe na nohtih (onihomikoza). Edinstvena formula ima takojšen učinek in glivice na površini nohtov odpravi v 20 sekundah. Prodre namreč skozi noht in odpravi glivice na površini nohta v 20 sekundah! Zaradi hitrega ucinkovanja se lahko prepreci okužba drugih nohtov. Šciti pa tudi pred ponovitvijo, saj se šcetka ne okuži z glivicami. Gel oblikuje sloj s fungistaticnimi lastnostmi, tako da se ustvarita neugodno okolje za razvoj glivic in fizicna prepreka, ki preprečuje širjenje glivic.

Ker je eden od vzrokov za glivične okužbe nohtov vlažno okolje, je zelo priporočljiva uporaba nogavic iz vpojnih in naravnih materialov, npr. bombažne ali volnene. Nogavice iz teh materialov vpijejo več vlage. To je zelo pomembno, saj glivice za razmnoževanje potrebujejo zelo vlažno okolje. Kadar vas mucijo glivice na nohtih, je pomembno, da stopala ohranjate suha.

Lastnosti:

 • Odpravi glivice na površini nohta v 20-tih sekundah.
 • preprečuje okužbo drugih nohtov,
 • ščiti pred ponovno okužbo,
 • z eteričnimi olji.

Uporaba:
Gel za zdravljenje glivicne okužbe na nohtu naildoc Rapid je samo za zunanjo uporabo pri odraslih. Na noht, okužen z glivicami, ga nanašajte z enostavno šcetko dvakrat na dan (npr. zjutraj in zvečer), dokler ne zraste popolnoma nov noht.

Pred nanosom gela naildoc Rapid odstranite lak za nohte. Gel za glivice naildoc Rapid lahko uporabljate skupaj z oralnimi antimikotiki.

Glivice na nohtih so zelo trdovratne, zato je zelo pomembno, da gel za zdravljenje glivicne okužbe na nohtih naildoc Rapid uporabljate, dokler noht ne zraste povsem na novo. Za dobre rezultate je najboljši nacin zdravljenja uporaba tega izdelka 3 mesece:

 • prvi mesec vsak dan,
 • drugi mesec vsak drugi dan,
 • tretji mesec vsak drugi teden.

Kombinacija sestavin v gelu za zdravljenje glivicne okužbe na nohtu naildoc Rapid oblikuje sloj, ta pa ustvari neugodno okolje za razvoj glivic na nohtu. Zato deluje kot fizicna prepreka, ki preprečuje širjenje glivic. Urea v gelu omogoča, da aktivne sestavine prodrejo globoko v noht. Gel za zdravljenje glivicne okužbe na nohtu naildoc Rapid zmanjša kislost v nohtu, tako da ustvari neugodno okolje, v katerem glivice ne morejo vec rasti in se širiti. Poleg tega se je v raziskavah pokazalo, da olje čajevca zavira razvoj glivic.

Sestavine:
Aqua, Ethoxydiglycol, Urea, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Tridiceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Glycerin, Natilact, Propylene Glycol, PVP, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lactic Acid, Linalool, Dimethyl Isosorbide, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Pogostemon Cablin Oil, Disodium Phosphate, Geraniol, Citral, Biotin, Coumarin, Citric Acid, Famesol

Opozorila:
Pred uporabo pozorno preberite navodila za uporabo gela za zdravljenje glivicne okužbe na nohtu naildoc Rapid, tudi ce ste ta medicinski pripomocek že kdaj uporabljali. Informacije so morda dopolnjene na podlagi novih raziskav in izsledkov, odkar ste nazadnje uporabljali ta izdelek. Za ta medicinski pripomocek ni potreben zdravniški recept. Kljub temu se priporoca, da se gel za zdravljenje glivicne okužbe na nohtu naildoc Rapid uporablja previdno in skrbno, da je kar najbolj ucinkovit. Ta navodila za uporabo shranite, saj jih boste morda še potrebovali.

Gela za zdravljenje glivicne okužbe na nohtu naildoc Rapid ne uporabljajte:

 • ob preobčutljivosti za eno ali vec sestavin v gelu;
 • če ste v dvomih, ali ga lahko uporabljate in/ali ga lahko uporabite skupaj z drugim zdravilom – v tem primeru se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Ostala opozorila:

 • Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ni primerno za dojencke in malcke.
 • naildoc gel lahko povzroci rdecico, draženje, edem, bolecino, razbarvanje nohtov in oniholizo.
 • Izogibajte se stiku z ocmi ali sluznico.
 • Ne nanašajte na odprte rane ali poškodovano kožo.
 • S povojem ne povijte tesno.
 • Mesta nanosa ne izpostavljajte toploti.

Neželeni ucinek (neželeni učinki): naildoc gel lahko povzroci rdecico, draženje, edem, bolečino,
razbarvanje nohtov in oniholizo.

Uporaba med nosečnostjo in/ali dojenjem: Izdelka ne uporabljajte, ce ste noseci ali dojite.

Hraniti pri:
Shranjujte pri sobni temperaturi (15-25 °C) v suhem in temnem prostoru ter zaprto v originalnem vsebniku in nedosegljivo otrokom.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024