Naravni Beta Karoten Kompleks Terranova, 50 kapsul

Betakaroten ima kot prekurzor vitamina A pomembno vlogo pri ohranjanju vida in delovanju imunskega sistema, pripomore k ohranjanju zdravih sluznic in kože ter sodeluje pri specializaciji celic
Več...
Pakiranje 50 kapsul
17,67€

Betakaroten je rastlinski pigment, zaradi katerega sta sadje in zelenjava prešerne rumenooranžne barve. Oskrbi nas s približno polovico nadvse pomembnega vitamina A, v katerega telo po potrebi spremeni betakaroten po zaužitju.

Čeprav betakaroteni niso nadomestilo za sončne kreme, lahko redno uživanje zaščiti kožo pred škodljivimi vplivi UV-žarkov in sončnimi opeklinami ter tako pripomore k lepši porjavelosti.

Povsem naravni betakaroten smo izolirali iz alge Dunaliella salina, ki je odličen vir karotenoidov in za sinergijsko delovanje v Magnifood dodali tudi druge naravne karotenoide: zeaksantin (izoliran iz ohrovta in kreše), betakaroten in alfakaroten (izolirana iz rakitovca), klorofil (izoliran iz spiruline, kreše in ohrovta), fikocianin (izoliran iz spiruline). Formulacija je oplemenitena s superiornim antioksidantom – alfa-lipoično kislino.

Epidemiološke raziskave kažejo, da uživanje betakarotena, izoliranega iz rastlin ali alg, ne povečuje tveganja za razvoj raka, če ga zaužijemo v obliki prehranskega dopolnila od 5 do 10 mg dnevno oziroma pri skupnem vnosu s hrano pod 15 mg na dan.

Brez polnil, veziv, pomožnih sredstev, aditivov / primerno za vegetarijance in vegane.
Brez kvasa – brez mleka – brez želatine – brez živalskih sestavin – brez dodatkov – brez dodanega sladkorja – brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku.

Vsebnost in sestavine:

Sestavine: V 1 vegetarijanski kapsuli: %PDV/RDA*
Magnifood kompleks: 325 mg  
-Vsebuje    
  -listni ohrovt (sušen z zamrzovanjem) 150 mg  
  -spirulina 75 mg  
  -plod/list rakitovca (sušen z zamrzovanjem) 50 mg  
  -vodna kreša (sušena z zamrzovanjem) 50 mg  
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg  
Naravni betakaroten (vir D.salina alga) 7 mg  
 -Od tega Vitamin A/Retinol 1,17 mg  146%
Macesnov arabinogalaktan 5,5 mg  
Alfa-lipoična kislina 0,5 mg  

*v EU priporočen dnevni vnos.

Opozorila:
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Shranjujte nedosegljivo otrokom / shranjujte v hladnem, suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...