izbor

Nasaleze pršilo za nos (1 kos)

Medicinski pripomoček, ki preprečuje alergenom dostop do nosne sluznice in pomaga pri preprečevanju simptomov alergijskega nahoda na naraven način
Več...
Pakiranje 1 kos
9,49€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: nos, sluznica
Oznaka: kihanje, nahod, alergija
Zdravje: kajenje

Nasaleze (nazalis) je registriran medicinski pripomoček, ki preprečuje alergenom dostop do nosne sluznice in pomaga pri preprečevanju simptomov alergijskega nahoda na naraven način s tem da:

 • ustavi kihanje in izcedek iz nosu
 • varuje pred srbenjem oči
 • idealen je za preprečevanje senenega nahoda
 • prinaša olajšanje pri alergijah na prah in živalsko dlako
 • klinično potrjen

Deluje na vzrok alergije in ne na simptome. Vsebuje zelo fin celulozni prašek rastlinskega izvora v pršilu za nos in z vlago, ki je prisotna, tvori v nosni votlini tanko, brezbarvno plast gela. Nase veže alergene, ki se prenašajo po zraku in jih vdihavamo skozi nos (npr. cvetni prah, izločke pršic, prah, živalski prhljaj,…).
Deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Povečuje učinkovitost sistema filtriranja zraka v nosni votlini.

Ne vsebuje zdravil in nima znanih stranskih učinkov, je varen za uporabo za celo družino, vključno za otroke in nosečnice, uporabljate pa ga lahko tudi skupaj z zdravili za alergijski nahod. Ne uporabljajte pa ga sočasno z drugimi nosnimi pršili.

Uporaba:
Pršilo uporabite 2x dnevno, oz. tudi večkrat, če je to potrebno.
Po čiščenju nosu in pri izcedku iz nosu obnovite zaščitno plast v nosu s ponovnim vpihom.

Kot nadomestilo nosne sluzi, se Nasaleze neškodljivo odstrani, ko opravi svojo nalogo.

 

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.