Natura Femina intimate slip, (40 kos)

Najbolj intimen ščitnik perila Natura Femina iz 100 % bombaža.
Več...
Pakiranje 40 vložkov
5,71€

Izredno tanek, naraven in nežen. Omogoča dihanje kože in obenem nudi odlično vsakodnevno zaščito perila, za kar poskrbi njegovo inovativno bombažno jedro. Posebej priporočamo vsem tistim, ki imajo težave z občutljivo kožo.

Inovativni ščitniki perila Natura Femina intimate slip z najsodobnejšim ultra tankim bombažnim jedrom za najbolj naravno in nežno zaščito za vsak dan. Kot vsi izdelki v liniji Natura Femina so narejeni iz 100 % bombaža. Nad njimi boste navdušene vse ženske, ki iščete zaščito, ki se mehko prilegajo vašemu telesu, a je povsem neopazen. Njihova naravna sestava podpira naravno zaščito nožnice, saj ohranja njen naraven pH.  Prednosti bombaža boste občutile še posebej, če se srečujete s pogostimi težavami, razdraženostjo in vnetji, kar je še izjemno pomembno pri vsakodnevni zaščiti. Primerni so tudi za najobčutljivejšo kožo.

Prednosti:

  • najbolj intimni bombažni ščitniki perila,
  • inovativno ultra tanko bombažno jedro,
  • se nežno prilegajo telesu,
  • zaščita za vsak dan,
  • zračni in mehki,
  • prijazni do telesa,
  • dermatološko testirani,
  • sodbujajo naravno pH intimnega področja.

Lastnosti:
Inovativni izjemno tanki, naravni in nežni bombažni ščitniki perila, narejeni iz 100 % bombaža.

Namen uporabe:
Nudijo nežno zaščito perila za vsak dan. Lahko jih uporabite tudi kot dodatno zaščito ob uporabi higienskih tamponov, belem toku ter za dneve med šibko menstruacijo.

Navodilo za uporabo :
Odlepite papirni trak in namestite ščitnik perila Natura Femina intimate slip na spodnje perilo

Sestavine/Ingredients: 
Zgornji sloj in jedro: 100 % bombaž, zaščitna spodnja plast: zračna folija iz polietilena.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...