Neptunovo Krilovo olje NOW, kapsule (60 kapsul)

Krilovo olje odlikuje edinstven prehranski profil treh sinergičnih sestavin z visoko biorazpoložljivostjo: esencialnih Omega-3 maščob, astaksantina in fosfolipidov.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
35,94€
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: omega 3, EPA, DHA
Zdravje: dojenčki, otroci, vitalnost

Krilovo olje odlikuje edinstven prehranski profil treh sinergičnih sestavin z visoko biorazpoložljivostjo: esencialnih Omega-3 maščob, astaksantina in fosfolipidovOriginalna NKO formula ohranja visoko kakovost krilovega olja.

Molekule omega-3 maščobnih kislin EPK in DHK so v krilovem olju vezane na fosfolipide. Gre za posebno vrsto maščob, ki sestavljajo membrane vseh celic v telesu.

NOW ribja olja z omega-3:

  • So proizvedena z molekularno destilacijo pod strogim nadzorom kakovosti.
  • Vsaka serija je testirana na prisotnost različnih onesnaževalcev (npr. živega srebra, težkih kovin, polikloriranih bifenilov, dioksina in drugih) z napredno ICP-MS analizno metodo, ki lahko zazna že sledove nečistot.
  • Preverja se tudi stopnja žarkosti olja oziroma prisotnost peroksidov ter kislinsko število.
  • Olja so zaščitena pred oksidacijo. Dodajajo jim naravne antioksidante. Največkrat naravni vitamin  E, pri bolj občutljivih oljih pa še druge, kot je na primer rožmarinovo olje in podobno.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli dnevno, pri zajtrku.

Pakiranje zadostuje za 30 dni.

Vsebnost:

Sestavine V 2 kapsulah 
Neptunovo krilovo olje (NKO) 1000 mg
Od tega: Omega-3 maščobne kisline od teh: 230 mg
- Eikozapentaenojska kislina (EPA) 120 mg
- Dokozaheksaenojska kislina (DHA) 70 mg
Fosfolipidi 390 mg
Astaksantin (estri) 750 µg

Sestavine: 
Fosfolipidni izvleček iz morskih rakcev vrste Euphausia superba 66,67 %, želatinasta kapsula (želatina, glicerol, prečiščena voda), glicerol.

Informacija o alergenih: vsebuje rake (zgoraj poudarjeno). Lahko vsebuje sledi rib in mehkužcev.

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, glutena, soje, mleka, jajc ali rib. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (60 mehkih kapsul) zadostuje za 60 dni.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila (še posebej antikoagulante oz. zdravila proti strjevanju krvi) ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Osebe z alergijo na morsko hrano naj ne jemljejo tega izdelka.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...