akcija

Neptunovo Krilovo olje NOW, kapsule

Krilovo olje odlikuje edinstven prehranski profil treh sinergičnih učinkovin z visoko biorazpoložljivostjo: esencialnih Omega-3 maščob, astaksantina in fosfolipidov.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
Redna cena 35,94€
33,06€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: omega 3, EPA, DHA
Zdravje: dojenčki, otroci, vitalnost

Krilovo olje odlikuje edinstven prehranski profil treh sinergičnih učinkovin z visoko biorazpoložljivostjo: esencialnih Omega-3 maščob, astaksantina in fosfolipidovOriginalna NKO formula ohranja visoko kakovost krilovega olja.

Molekule omega-3 maščobnih kislin EPK in DHK so v krilovem olju vezane na fosfolipide. Gre za posebno vrsto maščob, ki sestavljajo membrane vseh celic v telesu. Fosfolipidna membrana omogoča lažjo absorbcijo EPK in DHK ter prehod v mitohondrije in celično jedro. 

Neptunovo krilovo olje je proizvedeno pod strogim nadzorom kakovosti in ne vsebuje potencialno škodljivih koncentracij onesnaževalcev (živega srebra, težkih kovin, PCB-jev, dioksinov in drugih).

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli dnevno, pri zajtrku.

Vsebnost:

Sestavine V 2 kapsulah 
Neptunovo krilovo olje (NKO) 1000 mg
Od tega: Omega-3 maščobne kisline od teh: 230 mg
- Eikozapentaenojska kislina (EPA) 120 mg
- Dokozaheksaenojska kislina (DHA) 70 mg
Fosfolipidi 390 mg
Astaksantin (estri) 750 µg

Sestavine: 
Fosfolipidni izvleček iz morskih rakcev vrste Euphausia superba 66,67 %, želatinasta kapsula (želatina, glicerol, prečiščena voda), glicerol.

Informacija o alergenih: vsebuje rake (zgoraj poudarjeno). Lahko vsebuje sledi rib in mehkužcev.

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, glutena, soje, mleka, jajc ali rib. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (60 mehkih kapsul) zadostuje za 60 dni.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila (še posebej antikoagulante oz. zdravila proti strjevanju krvi) ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Osebe z alergijo na morsko hrano naj ne jemljejo tega izdelka.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...