Nutrilab Chitosan (90 kapsul)

Hitozan je naravna snov, polisaharid pridobljen iz hrustanca morskih živali, najpogosteje rakovic in jastogov. Za naš organizem je neprebavljiv in ima zgradbo podobno prehranskim vlakninam.
Več...
Pakiranje 90 kapsul
10,69€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: hitozan

Hitosan je naravna snov oziroma polisaharid pridobljen iz hrustanca morskih oragnizmov, najpogosteje iz hrustanca rakovic in jastogov. Za naš organizem je neprebavljiv in ima zgradbo podobno prehranskim vlakninam.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočamo, da dnevno zaužijete 2 do 4 kapsul Chitosan.
Pred vsakim večjim obrokom hrane ter s poljubno količino zaužijte 1 do 2 kapsuli Chitosan. 

Vsebnost:
Ena kapsula vsebuje 400 mg hitozana.

Sestavine:
Hitozan, želatina (ovojnica), koruzni škrob.

Alergeni: Raki, mehkužci.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Zaradi absorpcije v maščobah topnih vitaminov odsvetujemo neprekinjeno, daljšo uporabo hitozana (več kot 8 tednov zaporedoma). Uživanje kapsul Chitosan odsvetujemo osebam z alergijo oziroma intoleranco na alergene v školjkah ali drugih lupinarjih, predvsem rakih.

Poreklo: EU

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...