Nutrilab Jabolčni kis (60 kapsul)

Kapsule bogate z mnogimi hranilnimi snovmi iz jabolk ter z ocetno kislino, ki nastane med pridobivanjem kisa. Ocetna kislina je blaga organska kislina in jo želodčna sluznica dobro prenaša.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
8,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: minerali
Zdravje: dieta

Jabolčni kis je bogat z mnogimi hranilnimi snovmi iz jabolk, poleg tega pa vsebuje tudi spojine, ki jih v svežih plodovih ne najdemo, saj nastajajo le-te med samo izdelavo kisa. Njegova uporaba je vsestranska, saj ima dolgo tradicijo tako v kulinariki kakor tudi v zeliščarstvu. Kot kompleksno prehransko dopolnilo je jabolčni kis priporočljivo uporabljati v naši vsakdanji prehrani, zato kapsule jabolčnega kisa priporočamo predvsem tistim osebam, ki bi želele uživati jabolčni kis pa ga bodisi ne marajo ali pa ne morejo uživati samega jabolčnega kisa.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočamo, da dnevno zaužijete 2 do 6 kapsul jabolčnega kisa.

Vsebnost:
Ena kapsula vsebuje 400 mg jabolčnega kisa v prahu.

Sestavine:
Jabolčni kis v prahu, želatina (ovojnica kapsule).

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Poreklo: EU

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...