Octenilin, gel za rane (20 ml)

Octenilin gel je primeren za vlaženje, dekontaminacijo in čiščenje kroničnih ran na koži, kot so preležanine, ulkusi, rane nastale zaradi venskega pritiska in diabetične rane. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 20 ml
15,13€

Octenilin gel je primeren za vlaženje, dekontaminacijo in čiščenje kroničnih ran na koži, kot so preležanine, ulkusi, rane nastale zaradi venskega pritiska in diabetične rane.

Gel vsebuje: prečiščena voda, oktenidin dihidroklorid, hidrogel

Ne vsebuje alkohola, barvil in surfaktantov.

Učinkovitost za bakterije (Gram+ (vključno z MRSA) in Gram-) in glivice že po 1 minuti.

Uporaba
Pred nanosom Octenilin gela na rano, rano vedno najprej očistite z Octenilin raztopino. Octenilin gel lahko pustite na rani 3-5 dni oziroma dokler se povoja ne zamenja. Količina gela je odvisna od časa menjave povoja. Ob enodnevni menjavi naj bo količina gela manjša.

Octenilin raztopino lahko uporabite tudi za omočenje povojev, gaz, kompres, ki jih nato uporabite za čiščenje rane. S tem zagotovite čim bolj nežno menjavo ter pri tem ne poškodujete površine rane. Octenilin raztopino uporabljajte za čiščenje rane toliko časa, da odstranite ves nastali biofilm (skorjavo plast) ali odmrlo tkivo in da je rana videti čista. Raztopino lahko uporabite tudi kot obkladek 3-10 minut.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 4. 10. do 10. 10. 2022. Akcija ne velja za pakete izdelkov La Roche-Posay in izdelke, ki se že prodajajo pod ...