Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

OCUhyl C, kapljice za oko

OCUhyl C so sterilne kapljice za oko, ki imajo vlažilni, pomirjajoči in mazalni učinek, še posebej za občutljive oči.
Več...
Pakiranje 10 ml
8,66€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: oči
Simptom: poškodba
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: vlaženje, zaščita, potovanje, leče, otroci

Medicinski pripomoček

Kaj je OCUhyl C in za kaj ga uporabljamo
OCUhyl C so sterilne kapljice za oko, ki imajo vlažilni, pomirjajoči in mazalni učinek, še posebej za občutljive oči. Ker vsebujejo hialuronsko kislino (naravno snov, ki se nahaja v očesu in drugih delih telesa), te kapljice za oko zagotavljajo takojšnje olajšanje in dolgotrajno udobje pri suhem in pekočem občutku ali pri utrujenih očeh.

Poleg tega so kapljice za oko, obogatene z naravnim izvlečkom ognjiča, ki ščiti pred draženjem in učinkuje na regeneracijo epitela očesa. OCUhyl C ne vsebuje nobenih konzervansov ali protimikrobnih dodatkov. Zato so zadevne kapljice za oko namenjene tudi posameznikom z občutljivimi očmi ali tistim, ki nosijo kontaktne leče. OCUhyl C lahko uporabljajo odrasli, mladostniki in otroci.

Kapljice za oči OCUhyl C so namenjene samo za zunanjo uporabo. Uporabljajo se kot podporna terapija ob pomanjkanju naravnih solz, pri občutku prisotnosti tujka v očesu, utrujenosti ali draženju. Uporabljajo se tudi kot podpora zaščitnega solznega filma na roženici in veznici očesa. Kapljice za oko OCUhyl C lahko uporabljate med nošenjem kontaktnih leč.

Kaj morate vedeti, preden boste uporabili OCUhyl C
OCUhyl C ne uporabljajte: če ste preobčutljivi na učinkovino ali katero koli sestavino kapljic za oči OCUhyl C.

Pri sočasni uporabi drugih kapljic za oko nujno uporabite raztopino OCUhyl C kot zadnjo, in sicer najmanj 5 minut po nanosu prejšnjih kapljic za oko. Obvestite svojega zdravnika, če jemljete, ste pred kratkim jemali ali pa boste morda začeli jemati katero koli drugo zdravilo, ki vam je bilo predpisano na recept ali pa ste ga dobili brez recepta. Če uporabljate druge izdelke za oči se posvetujte s svojim očesnim zdravnikom o primernosti njihove sočasne uporabe.

Kako uporabljati OCUhyl C
Razen če vam zdravnik ne naroči drugače, običajno vkapajte 1 kapljico raztopine v veznično vrečko očesa (oči) 1 do 3-krat na dan, vendar jo lahko uporabljate tudi pogosteje. Za otroke odmerek kapljic za oko določi zdravnik individualno. Izdelek lahko uporabljajo odrasli, mladostniki in otroci.

Način uporabe:

  1. Odvijte plastenko z zaščitnim pokrovčkom.
  2. Pred prvo uporabo odstranite zaščitni trak na pokrovčku.
  3. Odstranite pokrov z zaščitnega pokrovčka
  4. Nagnite glavo nazaj. Plastenko obrnite navpično in jo držite med palcem in ostalimi prsti. S prstom rahlo potegnite navzdol spodnjo veko prizadetega očesa, vkapljajte predpisano število kapljic in počasi zaprite oko, da se raztopina OCUhyl C enakomerno razporedi po očesni površini.

Med uporabo se konica kapalke ne sme dotikati očesa ali veke. Takoj po uporabi morate na plastenko namestiti zaščitni pokrovček, da ne bi prišlo do morebitne okužbe konice kapalke za kapanje v oko.

Opozorilo pri uporabi:
Pred prvim vnašanjem priporočamo, da z nežnim stiskanjem plastenke poskusno iztisnete prvo kapljico mimo očesa. Močno in neenakomerno stiskanje lahko izazove brizganje raztopine. Za naslednjo kapljico ponovno načrpajte zrak v plastenko, da se plastenka vrne v prvotno stanje in nato nadaljujte vkapanje na predpisani način. Takoj po uporabi se vam vid lahko začasno zamegli. Zato priporočamo, da vsaj 20 minut po vkapljanju ne vozite avtomobila, upravljate s stroji ali delate na višini. Če je otrok nehote zaužil raztopino, takoj obvestite svojega zdravnika.

Možni neželeni učinki
Zelo redko se neposredno po vkapljanju prehodno pojavi rahlo pekoč občutek. Prav tako lahko pride do alergijske reakcije. O morebitnih neželenih učinkih ali drugih neobičajnih reakcijah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Kaj vsebuje OCUhyl C
1 ml raztopine vsebuje 1,2 mg natrijevega hialuronata.
Pomožne snovi:
izvleček ognjiča, natrijev klorid, kalijev klorid, kalcijev klorid dihidrat, magnezijev klorid heksahidrat, natrijev acetat trihidrat, natrijev citrat, voda za injekcije.

Kako shranjevati OCUhyl C  in ostale informacije
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Ne shranjujte v hladilniku in ne zamrzujte. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Raztopine ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na ovojnini. Odprto plastenko je treba porabiti v 3 mesecih. Ne uporabljajte raztopine po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na nalepki ali škatli poleg ikone za peščeno uro. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na zadnji dan navedenega meseca.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...