Ohropax Multi, čepki za ušesa za večkratno uporabo (2 čepka)

Ohropax Multi je priročen in vsestranski čepek za ušesa, namenjen kratkotrajni izolaciji pred zvokom, na primer pri ročnih delih, na koncertih ali med potovanjem.
Več...
Pakiranje 2 čepka
5,11€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čepki
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: sluh, nespečnost
Zdravje: starost, zaščita

Čepki Ohropax Multi so udobni, saj so izdelani ergonomsko in iz prijetne, mehe plastične mase z zračno lamelo. Zahvaljujoč vrvici, ki je pritrjena na čepek, je slednjega enostavno odstraniti, hkrati pa jih je mogoče nositi za vratom. Zaradi svoje majhnosti ima mnogo prednosti pred nošenjem zaščitnih slušalk. Tako je primeren tudi za uporabnike očal, kombinira se jih lahko z zaščitno čelado in očali, hkrati pa ne povzroča dodatnega potenja.

Ohropax Multiplux je namenjen večkratni uporabi, saj ga lahko očistimo z mlačno vodo in milom.

Uporaba:
Z eno roko sezite nad glavo in uhelj potegnite nekoliko navzgor. Z drugo roko vstavite čepek v zunanji del sluhovoda.

Opozorila:
Čepek previdno vstavite v skladu z navodili. V hrupnem okolju morate čepke nositi neprestano. Pri rokovanju s čepki pazite na higieno. Sluhovod in čepki morajo biti čisti in suhi. Čepke shranjujte v original embalaži. Priporočamo, da čepke po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite na zraku. Čepke redno pregledujte in jih po potrebi očistite. Uporabljajte le nepoškodovane čepke. Nekatere kemikalije lahko poškodujejo čepke. več informacij dobite pri proizvajalcu ali zastopniku.

Nenadna oziroma hitra odstranitev čepka iz sluhovoda lahko poškoduje bobnič.

Čepkov ne smete uporabljati, kadar obstaja nevarnost, da bi se povezovalni trak kam zataknil ali da bi ga pomotoma povlekli.

Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...