Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Ohropax Soft, ušesni čepki

Ohropax Soft ušesni čepki so mehki in anatomsko oblikovani, iz koži prijazne PU pene. Za večkratno uporabo.
Več...
Pakiranje 10 čepkov
3,03€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čepki
Mesto uporabe: ušesa
Simptom: sluh, nespečnost
Zdravje: starost, zaščita, kopanje

Ohropax Soft ušesni čepki so mehki in anatomsko oblikovani, iz koži prijazne PU pene.

V slušnem kanalu se nežno razširi in vas zanesljivo zaščiti pred hrupom. Ohropax Soft je vsestransko uporaben: na delovnem mestu, za koncentrirano branje, pri domačih delih in glasni glasbi. Primeren je tudi v času, ko se želimo sprostiti in za nemoten spanec.

Ohropax Soft čepki za večkratno uporabo zaščitijo vaša ušesa tudi pred brizgi vode in vetrom.

Uporaba:
Čepek za uho s čistimi prsti po dolgem trdno zvijte. Z eno roko uho potegnite malce navzgor, z drugo zvit čepek vstavite globoko v ušesni kanal. Čepek tako dolgo nameščajte s prstom, dokler se ne razširi in se udobno prilega.

Opozorila:
Čepke za ušesa previdno vstavljajte v uho, kot je opisano zgoraj, Na področju hrupa morate čepke za ušesa nositi neprekinjeno. Čepke za ušesa shranite čiste in suhe v embalaži, kadar jih ne uporabljate, in jih zaščititw pred ekstremnimi tempreaturami ter direktno svetlobo.

Vsak čepek za uho lahko očistite do 5 krat in ga potem ponovno uporabite. Po uporabi čepke očistite z drgnjenjem z blagim milom in toplo vodo. Ne ožemajte. Potem jih pustite sušiti na zraku 48 ur. Uporabljajte samo čiste, suhe in na zunaj nepoškodovane čepke.

Ta proizvod lahko slabo prenese določene kemične snovi. Nadaljne podatke o tem lahko zahtevate pri proizvajalcu.

Neupoštevanje napotkov lahko zaščito za ušesa bistveno poslabša. Čepke za ušesa hranite izven dosega otrok in dojenčkov (zaradi nevarnosti, da jih pogoltnejo).

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...