Ohropax Soft, ušesni čepki (10 čepkov)

Ohropax Soft ušesni čepki so mehki in anatomsko oblikovani, iz koži prijazne PU pene. Za večkratno uporabo.
Več...
Pakiranje 10 čepkov
3,20€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čepki
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: sluh, nespečnost
Zdravje: starost, zaščita, kopanje

Ohropax Soft ušesni čepki so mehki in anatomsko oblikovani, iz koži prijazne PU pene.

V slušnem kanalu se nežno razširi in vas zanesljivo zaščiti pred hrupom. Ohropax Soft je vsestransko uporaben: na delovnem mestu, za koncentrirano branje, pri domačih delih in glasni glasbi. Primeren je tudi v času, ko se želimo sprostiti in za nemoten spanec.

Ohropax Soft čepki za večkratno uporabo zaščitijo vaša ušesa tudi pred brizgi vode in vetrom.

Uporaba:
Čepek za uho s čistimi prsti po dolgem trdno zvijte. Z eno roko uho potegnite malce navzgor, z drugo zvit čepek vstavite globoko v ušesni kanal. Čepek tako dolgo nameščajte s prstom, dokler se ne razširi in se udobno prilega.

Opozorila:
Čepke za ušesa previdno vstavljajte v uho, kot je opisano zgoraj, Na področju hrupa morate čepke za ušesa nositi neprekinjeno. Čepke za ušesa shranite čiste in suhe v embalaži, kadar jih ne uporabljate, in jih zaščititw pred ekstremnimi tempreaturami ter direktno svetlobo.

Vsak čepek za uho lahko očistite do 5 krat in ga potem ponovno uporabite. Po uporabi čepke očistite z drgnjenjem z blagim milom in toplo vodo. Ne ožemajte. Potem jih pustite sušiti na zraku 48 ur. Uporabljajte samo čiste, suhe in na zunaj nepoškodovane čepke.

Ta proizvod lahko slabo prenese določene kemične snovi. Nadaljne podatke o tem lahko zahtevate pri proizvajalcu.

Neupoštevanje napotkov lahko zaščito za ušesa bistveno poslabša. Čepke za ušesa hranite izven dosega otrok in dojenčkov (zaradi nevarnosti, da jih pogoltnejo).

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Vsi Avene izdelki za zaščito kože pred soncem vsebujejo zaščitne UV-filtre. Zaščitni UV-filtri se lahko porazdelijo v dve osnovni skupini: kemični filtri in mineralni filtri. Zdravniki in znanstveniki kontinuirano raziskujejo, kateri od njih so bolj varni za ljudi in okolje: pravzaprav ima vsak od ...