izbor

Čepki za ušesa (penasti), Ohropax Color (8 čepkov)

Ohropax Color penasti čepki za ušesa so mehki, anatomsko oblikovani in izdelani iz koži prijazne pene.
Več...
Pakiranje 8 čepkov
3,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čepki
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: sluh, nespečnost
Zdravje: starost, zaščita

Ohropax Color penasti čepki za ušesa so mehki, anatomsko oblikovani in izdelani iz koži prijazne pene.

V sluhovodu se nežno razširijo in vas tako učinkovito ščitijo pred škodljivim hrupom in motečimi zvoki. Lahko jih uporabljate nan zabavah, koncertih, glasnih športnih prireditvah, pri delu in domačih opravilih, za zbrano branje ter spanje.

Uporaba:
Čepek s čistimi prsti stisnite po dolžini. Z eno roko potegnite uhelj rahlo navzgor, z drugo pa vstavite stisnjen čepek globoko v sluhovod. čepek s prstom nameščajte, dokler se ne bo raztegnil in udobno prilagodil ušesu.

Sestavine:
PU pena

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom (zaradi nevarnosti zaužitja). Pred uporabo preberite priloženo navodilo.

Čepek previdno vstavite v skladu z zgornjimi navodili. V hrupnem območju morate čepke nositi neprestano. Pazite na higieno pri rokovanju s čepki. Sluhovod in češki morajo biti čisti in suhi. Čepke shranjujte v original embalaži, zašitene pred toploto in neposredno sončno svetlobo. Čepke lahko uporabite večkrat ( do 5-krat). Površino čepka vsakič očistite z blago raztopino mila in jih pri tem ne stiskajte. Nato jih sperite in posušite na zraku. Čepkov ne ožemajte.

Nekatere kemikalije lahko poškodujejo te čepke. Več informacij dobite pri proizvajalcu ali zastopniku. Nenadna oziroma hitra odstranitev čepka iz sluhovoda lahko poškoduje bobonjič.

Neupoštevanje navodil lahko močno zmanjša učinkovitost zaščite čepkov.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust* + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30 €. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici: Akcija traja od 2.8. do 9.8. 2021. *Akcija ne velja za ...