Oraflogo, gel za dlesni (10 ml)

-rok uporabe 05/2023 -

Oraflogo gel za naravno celjenje dlesni in ustne sluznice je izdelan na osnovi stare recepture iz začetka 20.stoletja in dopolnjen z modernimi izsledki.
Več...
Pakiranje 10 ml
14,24€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: usta, dlesni, sluznica
Oznaka: draženje, afte, razjeda
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Oraflogo gel za naravno celjenje dlesni in ustne sluznice je izdelan na osnovi stare recepture iz začetka 20.stoletja in dopolnjen z modernimi izsledki. 

Kdaj Oraflogo uporabljamo?
Oraflogo gel je primeren za lokalno rabo pri različnih spremembah ustnega tkiva: gingivitis, stomatitis, vzdražene dlesni, poškodbe ustnega tkiva (ustne rane, afte, razjede), za rane po kirurških posegih ali pri poškodovanih dlesnih zaradi zobnih aparatov ali slabo prilegajočih protez.

Uporaba:
Oraflogo gel uporabite 3 krat dnevno po zagotovljeni ustni higieni (npr. čiščenje zob), razen če ni drugače predpisano. Pred in po uporabi si umijte roke. Iztisnite majhno količino gela (dovolj za prekritje prizadetega mesta) na čisto konico prsta ali na vatirano palčko in jo nanesite nežno, direktno na poškodbo. Gel uporabljajte dokler ne opazite popolnega izboljšanja.

Oraflogo gel je higroskopski - veže nase vodo, zato priporočamo prizadeto področje pred nanosom gela osušiti z vatirano palčko in s tem omogočiti hitrejši učinek delovanja Oraflogo gela. V primeru pitja ali hranjenja priporočamo ponoven nanos gela.

Sestavine (INCI):
Aqua, Macadamia ternifolia seed oil, Aesculus hippocastanum extract, Tocopheryl acetate, Centella asiatica extract, Triethanolamine, Carbomer, Trigonella foenum-graecum seed extract, Aloe barbadensis extract, Imidazolidinyl urea, Hyaluronic acid, Phenoxyethanol,Sodium dehydroacetate, Allantoin, Cupressus sempervirens oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Thymus vulgaris oil, Ubiquinone, Propylene glycol, Ascorbic acid, Panthenol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben.

Opozorila:
Oraflogo  gel je namenjen le za lokalno rabo v ustih. Ne pogoltnite izdelka. Ne uporabljajte Oraflogo gela v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od navedenih sestavin v izdelku. Če uporabljate Oraflogo gel pri otroku, ga ne nanašajte na zadnji del jezika ali področje grla. Za Oraflogo  gel ni znano, da lahko medsebojno vpliva na zdravila. Izogibajte se stika z očmi. V primeru stika z očmi, temeljito splaknite oči z zadostno količino vode. Če se vaši simptomi ne izboljšajo ali celo poslabšajo, kontaktirajte zdravnika, zobozdravnika ali farmacevta. V primeru nosečnosti ali dojenja se za uporabo Oraflogo  gela posvetujte s svojim zdravnikom, zobozdravnikom ali farmacevtom. 

Dobavitelj: Panakea d.o.o., Savska 10, Ljubljana
Proizvajalec: Medicinalis d.o.o., Savska 10, Ljubljana, Slovenija

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje. Ne spreglejte tudi kar do 50% popusta na Nupo ploščce. Akcija poteka od 6. 2. do 13. 2. 2023.