Oraflogo, ustna voda (150 ml)

Oraflogo ustna voda je učinkovita, hitro delujoča. Namenjena je vsakdanji rabi pri kroničnih težavah ali preventivni uporabi pri pogostih težavah v ustih.
Več...
Pakiranje 150 ml
12,94€

Medicinski pripomoček

Oraflogo ustna voda je učinkovita, hitro delujoča. Namenjena je vsakdanji rabi pri kroničnih težavah ali preventivni uporabi pri pogostih težavah v ustih.

Izdelano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave.

Oraflogo ustno vodo priporočamo pri blažjih oblikah ali preventivno:

 • afte, razjede
 • stomatitisi
 • pri ranah zaradi puljenja zob ali kirurških posegov
 • pri vnetih, krvavečih ali oteklih dlesnih
 • vzdraženih ustnih tkivih zaradi mostičkov ali slabo prilegajočih protez
 • pri poglobljenih zobnih žepih, gingivitisu in retrakciji dlesni.

Indikacije:
Oraflogo ustna voda vsebuje hialuronsko kislino v treh različnih molekularnih masah, kar omogoča boljšo absorbcijo v ustna tkiva. Dodane aktivne naravne sestavine zagotavljajo parodontalnemu tkivu pospešeno celjenje in hitrejšo obnovo. Je primerna za lokalno rabo pri različnih spremembah ustnega tkiva: ustne rane, afte, razjede, stomatitisi, pri ranah zaradi puljenja zob ali kirurških posegov, pri vnetih, krvavečih ali oteklih dlesnih, vzdraženih ustnih tkivih zaradi mostičkov ali slabo prilegajočih protez, pri poglobljenih zobnih žepih, gingivitisu in retrakciji dlesni.

Uporaba:
Uporabo Oraflogo ustne vode priporočamo čimprej, ob prvih znakih poškodovanega tkiva. Oraflogo ustno vodo uporabite 3 krat dnevno po zagotovljeni ustni higieni (npr. čiščenje zob), razen če ni drugače predpisano. Raztopino odmerite v priložen lonček (5-10 ml) in spirajte v ustih do 2 minuti. Raztopine ne redčite z vodo, saj je pripravljena za takojšnjo uporabo. Priporočamo neprekinjeno uporabo, dokler vsi bolezenski znaki ne izginejo. Pred uporabo pretresite. Po spiranju ust z Oraflogo ustno vodo priporočamo, da ne jeste ali pijete vsaj 30 minut.

Opozorila:
Oraflogo ustna voda je namenjena za lokalno rabo v ustih. Ne pogoltnite izdelka. Ne uporabljajte Oraflogo ustne vode v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od navedenih sestavin v izdelku. Za Oraflogo ustno vodo ni znano, da lahko medsebojno vpliva na zdravila. Izogibajte se stika z očmi. V primeru stika z očmi, temeljito splaknite oči z zadostno količino vode. V primeru nosečnosti, dojenja ali pri otrocih mlajših od petnajst let se za uporabo Oraflogo ustne vode posvetujte s svojim zdravnikom, zobozdravnikom ali farmacevtom. Če se vaši simptomi ne izboljšajo ali celo poslabšajo, kontaktirajte zdravnika, zobozdravnika ali farmacevta.

Sestavine:

 • Hialuronska kislina visokomolekurne, srednjemolekularne in nizkomolekularne mase v obliki natrijevega hialuronata
 • Izvleček divjega kostanja (Aesculus hippocastanum extract)
 • Izvleček aloje vere (Aloe barbadensis leaf extract)
 • Koencim Q10 (ubiquinone)
 • Olje listov čajevca (Melaleuca alternifolia leaf oil)
 • Izvleček azijskega vodnega popnjaka (Centella asiatica extract)
 • Izvleček mete (peppermint oil) 

Sestavine (INCI):
Aqua, sorbitol, lauryl glucoside, poloxamer 188 (pluracare F 68 G), tocopheryl acetate, panthenol, ascorbic acid, sodium hyaluronate (400-1.000 KDa), sodium hyaluronate (<100KDa), sodium hyaluronate (1.800-2.200KDa), aloe barbadensis leaf extract trigonella foenum-graecum extract, centella asiatica extract, aesculus hippocastanum seed extract, ubiquinone, peppermint oil, melaleuca alternifolia leaf oil, tripotassium, PEG-40 hydrogenated castor oil, caprylyl glycol, glycerin, caprylhydroxamic acid.

Shranjevanje:
Hranite na sobni temperaturi, do 25°C v suhem prostoru. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka, ki je zapisan na embalaži. Hranite izven dosega otrok.

Dobavitelj: Panakea d.o.o., Savska 10, Ljubljana
Proizvajalec: Medicinalis d.o.o., Savska 10, Ljubljana, Slovenija

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...