Oraflogo, ustna raztopina (150 ml)

Visokokoncentrirana ustna raztopina s posebno močnim in hitrim učinkom je primerna za večje težave v ustih.
Več...
Pakiranje 150 ml
18,02€

Medicinski pripomoček

Visokokoncentrirana ustna raztopina s posebno močnim in hitrim učinkom je primerna za večje težave v ustih. Posebej za bolnike z zmanjšano odpornostjo:  sladkorni bolniki, srčni bolniki, onkološki bolniki, ledvični bolniki ,bolniki po težjih sistemskih boleznih ali po večjih zobozdravniških posegih v ustih, bolniki s težjimi primeri vnetih dlesni, stomatitisa ali suhimi usti.

Oraflogo ustna raztopina vsebuje visoko koncentracijo hialuroske kisline ( 0,3%) visokomolekurne, srednjemolekularne in nizkomolekularne mase v obliki natrijevega hialuronata,kar omogoča boljšo absorbcijo hialuronske kisline v dlesen. Poleg naravno pridobljene hialuronske kisline vsebuje tudi naravne izvlečke zelišč z dopolnjujočim pozitivnim učinkom na vnete, razdražene, krvaveče ali poškodovane dlesni.

Izdelano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave.

Kdaj Oraflogo uporabljamo? 

Oraflogo ustno raztopino priporočamo pri:

 • vnetih ali poškodovanih dlesnih,
 • vzdraženih ustnih tkivih,
 • aftah,
 • ranah in razjedah,
 • krvavečih dlesnih,
 • parodontitisih,
 • stomatitisih in
 • suhih ustih.

Uporaba:
Uporabo ORAFLOGO ustne raztopine priporočamo čimprej, ob prvih znakih poškodovanega tkiva. ORAFLOGO ustno raztopino uporabite 3 krat dnevno po zagotovljeni ustni higieni (npr. čiščenje zob), razen če ni drugače predpisano. Raztopino odmerite v priložen lonček (5- 10 ml) in spirajte v ustih do 2 minuti. Raztopine ne redčite z vodo, saj je pripravljena za takojšnjo uporabo.

Priporočamo neprekinjeno uporabo, dokler vsi bolezenski znaki ne izginejo. Po spiranju ust z ORAFLOGO ustno raztopino priporočamo, da ne jeste ali pijete vsaj 30 minut.

Sestavine:

 • Hialuronska kislina  visokomolekurne, srednjemolekularne in nizkomolekularne mase v obliki natrijevega hialuronata.
 • Izvleček divjega kostanja (Aesculus hippocastanum extract).
 • Izvleček aloje vere (Aloe barbadensis leaf extract).
 • Koencim Q10 (ubiquinone).
 • Olje listov čajevca (Melaleuca alternifolia leaf oil).
 • Izvleček azijskega vodnega popnjaka (Centella asiatica extract).
 • Izvleček mete (peppermint oil).

Opozorila:
ORAFLOGO ustna raztopina je namenjena za lokalno rabo v ustih. Ne pogoltnite izdelka.
Ne uporabljajte ORAFLOGO ustne raztopine v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od navedenih sestavin v izdelku. Za ORAFLOGO ustno raztopino ni znano, da lahko medsebojno vpliva na zdravila. Izogibajte se stika z očmi. V primeru stika z očmi, temeljito splaknite oči z zadostno količino vode. V primeru nosečnosti, dojenja ali pri otrocih mlajših od petnajst let se za uporabo ORAFLOGO ustne raztopine posvetujte s svojim zdravnikom, zobozdravnikom ali farmacevtom. Če se vaši simptomi ne izboljšajo ali celo poslabšajo, kontaktirajte zdravnika, zobozdravnika ali farmacevta.

Sestavine (INCI):
Aqua, sorbitol, lauryl polyglucose, poloxamer 188, tocopheryl acetate, panthenol, ascorbic acid, sodium hyaluronate (nizko molekularne teže), sodium hyaluronate (srednje molekularne teže), sodium hyaluronate (visoke molekularne teže), aloe barbadensis leaf extract, centella asiatica extract, aesculus hippocastanum seed extract, ubiquinone, peppermint oil, melaleuca alternifolia leaf oil, tripotassium citrate, PEG-40 hydrogenated castor oil, caprylyl glicol, glycerin, caprylhydroxamic acid.

Dobavitelj: Panakea d.o.o., Savska 10, Ljubljana
Proizvajalec: Medicinalis d.o.o., Savska 10, Ljubljana, Slovenija

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 24.9. do 30.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.