Otosan, kapljice za uho (10 ml)

Pomagajo pri odstranjevanju odvečnega ušesnega masla, pomirjajo kožne izpuščaje in rdečico, očistijo ušesni kanal in izboljšajo suho kožo ter skrbijo za dobro zdravje ušes.
Več...
Pakiranje 10 ml
6,49€

Otosan kapljice za uho vsebujejo eterična olja ekološko pridelanih rastlin, propolis in črni ribez, ki so znani po svojih učinkovitih lastnostih blaženja, čiščenja in zaščite.

Naravne kapljice za uho Otosan pripomorejo k dobremu zdravju ušes, saj pomagajo pri odstranjevanju odvečnega ušesnega masla in preprečujejo njegov nastanek.

Zahvaljujoč vsebnosti organskih olj, propolisa in črnega ribeza (Ribes nigrum) lajšajo kožne izpuščaje in rdečico, globoko očistijo in ščitijo ušesni kanal ter lajšajo simptome suhe kože. Učinkovita formula je primerna tudi za osebe s slušnimi pripomočki in za dolgotrajno uporabo.

Dermatološko preizkušeno. Brez dodanih sintetičnih barvil in konzervansov.

Vsebuje samo sestavine rastlinskega izvora.

Odmerjanje:
1x/teden za preprečevanje nabiranja ušesnega masla; 2-4x/dan 3-5 dni v primeru prekomerno nakopičenega ušesnega masla.

Nagnite glavo na stran in v uho kanite 4 do 5 kapljic. Držite glavo v nagnjenem položaju ter počakajte, da izdelek deluje nekaj minut, nato pa nežno očistite odvečno tekočino. Za preprečevanje kopičenja ušesnega masla izdelek uporabljajte enkrat tedensko, v primeru prekomerno nakopičenega ušesnega masla, razdražene kože in rdečice pa ga uporabljajte 2- do 4-krat dnevno, 3 do 5 dni zapored. Če simptomi ne izginejo, obiščite svojega osebnega zdravnika.

Sestava:
Olje sladkega mandlja; olje črnega ribeza; organsko olje borage; propolis; organsko eterično olje krvomočnice, brina, belega čajevca in nageljnovih žbic; bisabolol; vitamin E.

Uporaba:
Odrasli in otroci, starejši od 1 leta.

Lastnosti sestavin:

  • Olje sladkega mandlja: pomirja in mehča kožo. Primerno tudi za zelo nežno in občutljivo kožo.
  • Olje črnega ribeza: z visoko vsebnostjo omega 3 maščobnih kislin kožo nahrani, jo pomirja in blaži rdečico.
  • Organsko olje borage: kožo pomirja, spodbuja njeno celično obnovo, jo vlaži, pripomore k elastičnosti ter jo obenem globoko nahrani.
  • Propolis: čebelji produkt z lastnostmi za globoko čiščenje.
  • Organsko eterično olje krvomočnice: deluje pomirjevalno, uravnava izločanje sebuma in sprošča.
  • Organsko eterično olje brina: deluje balzamično, sproščujoče in globoko čisti.
  • Organsko eterično olje belega čajevca: izvleček tropske rastline ima izjemne čistilne sposobnosti. Na nelagoden občutek v ušesu deluje pomirjevalno.
  • Organsko eterično olje nageljnove žbice: vsebuje evgenol, uho naravno očisti in deluje pomirjevalno.
  • Bisabolol: izvleček kamilice ima pomirjevalne lastnosti, blaži rdečico, odpravlja draženje tudi v primeru občutljive kože.
  • Vitamin E: ščiti in vlaži.

Opozorila
Stekleničke ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in virom toplote. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na katero izmed sestavin izdelka, perforacije bobniča ali ušesnih patologij. V primeru hude reakcije prekinite zdravljenje.
Hranite izven dosega otrok. Izdelka ne zaužijte. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Preprečite stik z očmi. Izdelek uporabljajte samo v skladu z navodili za uporabo in samo v namene, ki jih je opredelil proizvajalec.

Neželeni učinki:
Trenutno ni znanih neželenih učinkov ali kontraindikacij sestavin naravnih ušesnih kapljic Otosan, tudi v primeru uporabe pri otrocih ali med nosečnostjo in dojenjem.

Proizvajalec: Otosan S.r.l., Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italija
Zastopnik: Prolat d.o.o., Praproče 9, 8210 Trebnje, E: info@prolat.si

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust* + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30 €. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici: Akcija traja od 17. 9. do 20. 9. 2021. *Akcija ne ...