Piiloset Biodrop MD, pršilo za suho oko in veke (17 ml)

Emulzija v obliki spreja za lajšanje težav pri suhih in razdraženih očeh in vekah. Brez konzervansov.
Več...
Pakiranje 17 ml
14,56€

BioDrop MD Spray mikroemulzija je namenjena vlaženju suhih oči in vek. Njen vlažilni učinek temelji na inovativni in edinstveni kombinaciji naravnih učinkovin: na olju iz semen rakitovca in hialuronatu. Težave s suhimi očmi nastanejo zaradi različnih sprememb v sestavi solznega filma, ki povzročijo, da vodna faza solznega filma izhlapi prehitro. Hialuronat zadržuje vlago in maže površino očesa, olje semen rakitovca pa okrepi lipidno plast solznega filma.

Z vsakim mežikom se namreč majhna količina BioDrop MD SPRAY razporedi po očesni površini, okrepi lipidno plast solznega filma in s tem preprečuje prehitro izhlapevanje vode. Vlažilni učinek nastopi hitro in traja dolgo.

Izboljša kakovost solznega filma in preprečuje njegovo prehitro izhlapevanje. 

Olje semen rakitovca (Hippophae)
Okrepi lipidno plast solznega filma, ki ščiti oko pred izsuševanjem. Vsebuje antioksidacijske komponente, ki ščitijo očesno površino in kožo vek pred poškodbami celic in pospešujejo njihovo regeneracijo. Študije so pokazale tudi protivnetni učinek olja semen rakitovca.

Hialuronat
Izboljša sposobnost zadrževanja vode v solznem filmu in hkrati lubricira oko. Preprečuje poškodbe celic in vlaži okoliško kožo.

Vsebuje še glicerol in emulgatorje v citratno-boratnem pufru. Ne vsebuje konzervansov in alkohola ter ne vsebuje snovi živalskega izvora.

Uporaba:
Edinstvena 360 stopinjska aplikacija. BioDrop MD Spray popršimo na zaprte veke iz razdalje 25 cm. Poseben razpršilni sistem poskrbi, da je popršek enakomerno razporejen po vekah.

Razpršilnik omogoča 360 stopinjsko aplikacijo. Lahko ga uporabljamo obrnjenega navzdol ali v ležečem položaju, kar je bistvena prednost, kadar uporabljamo sprej na drugih osebah. Lahko ga uporabljate tudi, če ste naličeni, oz. če uporabljate druge izdelke za nego okolice očesa. Primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Uporabno 3 mesece po prvem odprtju.

Proizvaja: Finnsusp Ltd, Pääskykallionte 5 21420 Lieto, Finska.
Zastopa: Optimed d.o.o. Litostrojska 44c, 1000 Ljubljana.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com - Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu dveh ali več izdelkov ptejmete še brezplačno dostavo. Akcija bo potekala od 12. 4. do 21. 4. 2024. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v ...