Piloset Biotwin, vlažilna večnamenska raztopina za leče s protimikrobno posodico (360 ml + posodica)

Biotwin je odlična izbira za uporabnike mehkih kontaktnih leč, ki želijo večje udobje in večjo varnost pri nošenju kontaktnih leč. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje
11,45€

Biotwin glavne lastnosti:

 • Tvvin-EdaXyl je biočistilna snov, ki očisti kontaktne Leče in deluje mazljivo. Pri vsakodnevni uporabi raztopine Biotwino učinkovito odstrani beljakovinske in druge obloge. Twin-EdaXyl je varen za oči in prijazen do okolja. Razvili so ga strokovnjaki finskega podjetja Finnsusp.
 • Hialuronat je naravna snov, prisotna v našem telesu, nahaja se v očeh in medsklepni tekočini. Odlikujeta ga izjemna zmožnost zadrževanja vode in vlaženja. Oponaša delovanje naravnega solznega filma. V raztopini BioTwin se nahaja kot naravni vlažilnik za oči in kontaktne Leče.
 • Optimalna sestava: le sestava, ki ima osmolarnost in pH podobna kot v naravnem solznem filmu. Optimalna sestava raztopine BioTwin nudi odličen čistilni učinek brez draženja oči. Biotwine so preverili nevtralni strokovnjaki Finske zveze za alergijo in astmo.'
 • Protibakterijska posodica: je posodica za shranjevanje kontaktnih leč, ki ima notranjost prevlečeno s srebrovimi ioni. Podpira učinkovitost dezinfekcije in nudi dodatno varnost pri nošenju kontaktnih leč.

Na voljo sta dve prodajni pakiranji: osnovno, 360 ml in potovalno,100 mL

Proizvajalec: Paaskylliontie 5,21420 Lieto, Finska
Zastponik za Slovenijo: Optimed d.o.o., Litostrojska cesta 44c, 1000 Ljubljana.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€. Akcija poteka od 28. 11. do 14. 12. 2022.