Po-Ho inhalator z oljem

Inhalator Po-Ho je namenjen inhaliranju, tj. vdihavanju mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.
Več...
Pakiranje 1 kos
11,36€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček, olje
Mesto uporabe: dihala, nos, grlo
Oznaka: prehlad
Zdravje: kajenje

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke. Shranite ga. Morda boste navodilo želeli ponovno prebrati.

Inhalator Po-Ho je namenjen inhaliranju, tj. vdihavanju mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja. Inhalator je primeren za uporabo pri slabši prehodnosti zgornjih dihalnih poti, npr. pri oteženem dihanju skozi nos, zasluzenosti dihalnih poti ipd.

Uporaba:
Približno pol litra vode segrejte na okoli 70 °C. Natočite 2 dcl segrete vode v spodnji del inhalatorja. To ustreza približno polovici prostornine spodnjega dela. V vodo kanite nekaj kapljic (ne več kot 5) olja Po-Ho, privijte zgornji nastavek na spodnji del, ter pet minut vdihavajte pare skozi nos. V tem času bo večina eteričnega olja že izhlapela, voda se bo ohladila na približno 50 °C in učinka inhalacije ne bo več čutiti. Priporočljivo je, da postopek ponovite tako, da v svežo vodo, segreto na 70 °C, ponovno kanete nekaj kapljic olja Po-Ho in inhalirate še pet minut. Pri inhaliranju vdihujte skozi nos in izdihujte skozi usta. Priporočljivo je, da inhalirate 5–10 minut, 2- do 3-krat dnevno.

Opozorila:
Olja Po-Ho oz. drugih eteričnih olj ne smete kapati neposredno v nos. S prsti, ki so bili v stiku z oljem, se ne dotikajte predela okoli oči.

Če imate astmo, vam inhaliranje eteričnih olj odsvetujemo, saj se lahko stanje vaše bolezni poslabša.

Če bo voda, ki jo boste nalili v inhalator, segreta precej nad 70 °C, npr. do vrelišča boste, dokler se ne bo nekoliko ohladila, le stežka inhalirali. Uporabo vode v inhalatorju pri temperaturah nad 70 °C vam zato odsvetujemo.

Po uporabi inhalator dobro operite, obrišite in ga postavite na suho mesto.

Za prikaz uporabe si oglejte spodnji video:

Več o Po-Ho olju si lahko preberete tukaj.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...