Po-Ho inhalator z oljem (1 inhalator + 10 ml)

Inhalator Po-Ho je namenjen inhaliranju, tj. vdihavanju mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.
Več...
Pakiranje 1 kos
12,96€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček, olje
Mesto uporabe: dihala, nos, grlo
Oznaka: prehlad
Zdravje: kajenje

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke. Shranite ga. Morda boste navodilo želeli ponovno prebrati.

Inhalator Po-Ho je namenjen inhaliranju, tj. vdihavanju mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja. Inhalator je primeren za uporabo pri slabši prehodnosti zgornjih dihalnih poti, npr. pri oteženem dihanju skozi nos, zasluzenosti dihalnih poti ipd.

Uporaba:
Približno pol litra vode segrejte na okoli 70 °C. Natočite 2 dcl segrete vode v spodnji del inhalatorja. To ustreza približno polovici prostornine spodnjega dela. V vodo kanite nekaj kapljic (ne več kot 5) olja Po-Ho, privijte zgornji nastavek na spodnji del, ter pet minut vdihavajte pare skozi nos. V tem času bo večina eteričnega olja že izhlapela, voda se bo ohladila na približno 50 °C in učinka inhalacije ne bo več čutiti. Priporočljivo je, da postopek ponovite tako, da v svežo vodo, segreto na 70 °C, ponovno kanete nekaj kapljic olja Po-Ho in inhalirate še pet minut. Pri inhaliranju vdihujte skozi nos in izdihujte skozi usta. Priporočljivo je, da inhalirate 5–10 minut, 2- do 3-krat dnevno.

Opozorila:
Olja Po-Ho oz. drugih eteričnih olj ne smete kapati neposredno v nos. S prsti, ki so bili v stiku z oljem, se ne dotikajte predela okoli oči.

Če imate astmo, vam inhaliranje eteričnih olj odsvetujemo, saj se lahko stanje vaše bolezni poslabša.

Če bo voda, ki jo boste nalili v inhalator, segreta precej nad 70 °C, npr. do vrelišča boste, dokler se ne bo nekoliko ohladila, le stežka inhalirali. Uporabo vode v inhalatorju pri temperaturah nad 70 °C vam zato odsvetujemo.

Po uporabi inhalator dobro operite, obrišite in ga postavite na suho mesto.

Za prikaz uporabe si oglejte spodnji video:

Več o Po-Ho olju si lahko preberete tukaj.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.