X Lekarnar obvestilo hq

Po-Ho olje (10 ml)

Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek s posebno kombinacijo čistega in naravnega metinega, evkaliptusovega, brinovega, kuminovega in komarčkovega eteričnega olja.
Več...
Pakiranje 10 ml
7,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje, pripomoček
Mesto uporabe: dihala, nos, grlo
Zdravje: kajenje

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje pomembne podatke za vas. Shranite ga. Morda ga boste želeli ponovno prebrati.

Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek, ki vsebuje eterično olje poprove mete (Menthae х piperitae aetheroleum), evkaliptusovo eterično olje (Eucalypti glob. aetheroleum), eterično olje navadnega brina (Juniperi communis aetheroleum), kuminovo eterično olje (Carvi aetheroleum) in eterično olje navadnega komarčka (Foeniculi vulgaris aetheroleum).

Eterična olja se nahajajo v številnih rastlinah in jim dajejo značilen vonj in okus. Olje Po-Ho je narejeno po izvirnem receptu dr. Alfreda Vogla in predstavlja posebno kombinacijo čistega in naravnega metinega, evkaliptusovega, brinovega, kuminovega in komarčkovega eteričnega olja.

Namenjeno je zunanji uporabi.

Uporaba:
Olje Po-Ho lahko uporabljate za vtiranje (nekaj kapljic osvežuje) in masiranje (predvsem po fizičnih naporih in športni dejavnosti). Konico prsta namočite s kapljico olja in vtrite na želeno mesto.

Olje Po-Ho lahko uporabljate tudi kot dodatek parnim kopelim za obraz (nekaj kapljic olja kanete v vročo vodo) in pri tem uporabite inhalator Po-Ho.

Opozorilo:
Olja Po-Ho ne smete uporabljati oz. ga lahko uporabljate samo po posvetu z zdravnikom ali farmacevtom pri majhnih otrocih ali pri preobčutljivosti za katero koli od sestavin, prisotnih v mešanici eteričnih olj, ali pri nagnjenosti k alergijam. Če bi opazili alergijske pojave oz. ste na katero od sestavin alergični, se o uporabi posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Olja Po-Ho ne smete kaniti neposredno v nos. S prsti, ki so bili v stiku z oljem, se ne dotikajte predela kože okoli oči.

V redkih primerih se lahko pojavijo vnetja. če se to zgodi, takoj prenehajte uporabljati olje Po-Ho in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Olje Po-Ho shranjujte pri sobni temperaturi in nedosegljivo otrokom. Rok uporabnosti je naveden na dnu zunanje embalaže.

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne situacije naročanje preko Lekarnar.com ni mogoče.  Vse že naročene pakete bomo odpremili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost. ekipa Lekarnar.com.