akcija izbor

Salvit Fervit, tekoče prehransko dopolnilo z železom - kapljice (30 ml)

Vsi izdelki Salvit so vam na voljo 15% ugodneje.
Salvit Fervit vsebuje železo, ki prispeva k normalnemu kognitivnemu razvoju otrok.
Več...
Pakiranje 30 ml
Redna cena 9,96€
8,47€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina
Mesto uporabe: možgani, kri
Oznaka: utrujenost
Vsebnost: železo
Zdravje: otroci, odpornost

Salvit Ferivit vsebuje železo, ki ima vlogo pri kognitivnih funkcijah. 

Železo ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Prav tako ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina.

AB-Fortis je mikrokapsulirana oblika železovega saharata, pridobljena s patentiranim postopkom, ki zagotavlja visoko stabilnost, nekovinski okus in dobro prenašanje železa. Izdelek ne povzroča obarvanosti zob. Dodatek srednjeverižnih trigliceridov ugodno vpliva na absorpcijo železa.

Salvit Fervit v obliki kapljic omogoča lažjo uporabo, saj ni potrebno zaužiti večjih količin, da bi v telo vnesli zadosti železa.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, sladil, umetnih arom ali barvil.

Uporaba:
0,2 ml tekočine, enkrat dnevno. Pred uporabo se je potrebno posvetovati s strokovnim osebjem. Otroci od 3-12 let: 0,6 ml tekočine
Fantje od 13-16 let
: 0,8 ml tekočine
Dekleta od 13-16 let:
1 ml tekočine

Pred vsako uporabo izdelek dobro pretresite. Ko izdelek pretresete, tekočina potemni. Izdelek se uporablja s pomočjo žličke, s sokom ali drugo tekočino, ki ne vsebuje vlaknin.

Vsebnost:

Starostna skupina Majhni otroci Otroci 3-12 let Fantje 13-16 let Dekleta 13-16 let
Železo (saharat) 0,2 ml (3 mg - 51% PDV*) 0,6 ml (9 mg - 64% PDV**) 0,8 ml (12 mg - 86% PDV**) 1 ml (15 mg - 107% PDV**)

*Priporočeni dnevni vnos za dojenčke in majhne otroke
**PDV - Priporočeni dnevni vnos

Sestavine:
srednjeverižni trigliceridi, železo (železov saharat, kot AB Fortis mikroenkapsulirano železo).

Neto količina: 30 ml.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Pred vsako uporabo stekleničko pretresite. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelek se ne uporablja v kombinaciji z drugimi prehranskimi dopolnili ali zdravili, ki vsebujejo železo.

Shranjevanje:
Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C. Po odprtju prehransko dopolnilo pazljivo zaprite in hranite v hladilniku. Uporabno v času 60 dni po odprtju.

Država porekla: Poljska.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...