Salvit Orsovit, vrečka (6,25 g) - okus pomaranče

Salvit Orsovit, prašek za pripravo peroralne rehidracijske raztopine.
Več...
Pakiranje 6 vrečk (6,25 g)
4,98€

Prehransko dopolnilo Salvit Orsovit z minerali, sladkorjem in sladilom, z okusom pomaranče. Prašek za pripravo peroralne rehidracijske raztopine.

Osmolarnost raztopine: 230 mOsm/l.

Uporaba:
2 vrečki, pripravljeni v obliki raztopine po priloženih navodilih. Vsebino vrečke raztopite v 250 ml ohlajene prekuhane vode. Pripravljeno raztopino pijte po majhnih požirkih.

Vsebnost:

Aktivne sestavine 1 vrečka (6,25 g)* 2 vrečki (12,5 g)**
Glukoza 3,96 g 7,92 g
Kalij 194 mg 388 mg (19,4 % PDV***)
Klorid 436 mg 872mg (109 % PDV***)
Sol 0,86 mg 1,72 g (28,6 % PV ****)
-od tega natrij 345 mg 690 mg
Lactobacillus acidophilus 1x109 KE 2x109 KE

*Pakiranje vsebuje 6 vrečk. ** PRIPOROČENI DNEVNI ODMEREK *** PDV - priporočeni dnevni vnos. **** PV – priporočeni vnos

Sestavine:
glukoza, natrijev klorid, maltodekstrin, kalijev citrat, natrijev citrat, aroma pomaranče, sladilo: acesulfam K, tindalizirane bakterijske kulture Lactobacillus acidophilus HA 122 (BCCM/LMGID11722) (soja, mleko).

Vsebuje vir fenilalanina.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V primeru istočasnega jemanja izdelka Salvit Orsovit in antibiotikov, je potrebno narediti triurni razmik med zaužitjem izdelka Salvit Orsovit in antibiotika.

Shranjujte na suhem in hladnem mestu, pri temperaturi do 25 °C, stran od virov toplote. Rok uporabe se nanaša na izdelek, ki je shranjen pod navedenimi skladiščnimi pogoji.

V primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte s strokovnim osebjem.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...