Sensodyne Cool Mint, ustna voda (500 ml)

- rok uporabe 08/2023 -

Sensodyne Cool Mint ustna voda zobe krepi, okus mete pa v vaših ustih pusti neverjeten občutek svežine in čistoče
Več...
Pakiranje 500 ml
6,93€

Sensodyne Cool Mint ustna voda za vsakodnevno zaščito pred občutljivostjo zob*. Z uporabo dvakrat na dan aktivna sestavina deluje znotraj zoba ter gradi blagodejno zaščito okoli zobnega živca in zagotavlja celodnevno zaščito pred bolečinami zaradi občutljivosti*.
*ob uporabi skladno z navodili. 

Uporaba:
Vedno upoštevajte navodila na embalaži. Uporabljajte dvakrat dnevno po ščetkanju z zobno pasto s fluoridom. Izpirajte usta 1 minuto z 10ml ustne vode In nato izpljunite. Ne požirajte. Ne izpirajte z vodo. 

Vsebnost:
Vsebuje natrijev fluorid 0,048%  w/w (217 ppm fluorida) in kalijev nitrat 3% w/w.

Sestavine (INCI):
Aqua, Glycerin, Sorbitol, Potassium Nitrate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Poloxamer 407, Sodium Benzoate, Aroma, Disodium Phosphate, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Phosphate, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 42090.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelek ni primeren za otroke do vključno dvanajstega leta starosti, razen po navodilih zobozdravnika ali zdravnika. Občutljivi zobje so morda pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled zobozdravnika. Če simptomi ne prenehajo ali Se poslabšajo, obiščite zobozdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo (kot pri ostali izdelkih za nego ustne votline). Ne pijte iz plastenke. Ne uporabljajte, če je zaščita na pokrovčku poškodovana.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija poteka od 20. 3. do 28. 3. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Nupo.