akcija

Svetlinovo olje kapsule, NOW (60 kapsul)

Napovedujemo NOW vikend: Vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.
Svetlinovo olje je kakovosten vir gama linolenske kisline (omega-6 maščobne kisline). Vsaka NOW kapsula vsebuje 1300 mg svetlinovega olja iz semen rastline svetlin (Oenothera biennis). Prispeva k ohranjanju zdrave kože in vezivnega tkiva.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
Redna cena 19,93€
18,34€

Svetlinovo olje vsebuje 84% polinenasičenih maščobnih kislin. Je kakovosten vir gama linolenske kisline (omega-6 maščobne kisline), ki jo človeško telo sicer lahko izdeluje iz linolenske kisline v hrani, vendar pa jo bolj koristno izrabi iz samih prehranskih virov.

Svetlinovo olje

Svetlinovo olje lahko pripomore k ohranjanju zdravega dermatološkega in vezivnega tkiva. 

NOW kapsule svetlinovega olja so bogat vir esencialnih maščobnih kislin (specifično omega 6 dolgoverižnih kislin). Vsaka kapsula vsebuje kar 1300 mg, pridobljenih iz semen dvoletnega svetlina (lat. ime Oenothera biennis).

Svetlin je 30 cm do 150 cm visoka rastlina, ki raste dve leti. Svetlinovo olje se izstiska iz semen rastline svetlin. Semena se pridobijo iz svetlinovega sadeža, ki vsebuje množico 1 do 2 milimetra dolgih semen. Sam sadež se ob dozorelosti razdeli na štiri dele; s tem semena svetlina postanejo dostopna za žetev.

Iztisnjeno svetlinovo olje vsebuje tudi do 10% gama-linolenske maščobne kisline. Vsaka kapsula NOW svetlinovega olja vsebuje 120 mg gama-linolenske kisline.

Uporaba in priporočena dnevna količina:

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 2-krat dnevno, priporočljivo med obrokom.

Vsebnost:

Sestavine 1 kapsula
Svetlinovo olje iz semen (Oenothera biennis) 1300 mg
-od tega gama-linolenska kislina (GLK) 120 mg

Sestavine:
Olje iz semen svetlina (62 %), želatina (kapsula), sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin, voda.

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene. Ne vsebuje heksana. 

Pakiranje (60 mehkih kapsul) zadostuje za 30 do 60 dni.

Svetlinovo olje kot prehransko dopolnilo

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne uporabljajte pripravka, če je varovalna folija pod zamaškom poškodovana. Zavržite priložen neužiten zavojček, ki omogoči, da ostane proizvod nespremenjen.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...