Tavrin 500 mg NOW, kapsule (100 kapsul)

Tavrin kapsule vsebujejo tavrin, ki je pogojno esencialna aminokislina, ki jo v tkivih, še posebej v živčnem sistemu, najdemo večinoma v prosti obliki.
Več...
Pakiranje 100 kapsul
14,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: aminokisline

Tavrin

Tavrin 500 mg NOW kapsule vsebuje tavrin, ki je pogojno esencialna aminokislina, ki jo v tkivih, še posebej v živčnem sistemu, najdemo večinoma v prosti obliki.

Taurus v grški mitologiji pomeni 'bik' ali 'bol'. Aminokislina, ki jo kemijsko poimenujemo 2-aminoetansulfonska kislina, je bila poimenovana Tavrin saj je bila prvič odkrita pri preučevanju volov.

Kje najdemo tavrin?

V naravi lahko tavrin najdemo v specifičnih delih večih živalskih vrst. Nahaja se ne le v samem žolču živali, ampak tudi v različnih vlaknih; primer so živčna in pljučna vlakna živali. Ker je tavrin dobro topna substanca, se nahaja tudi v živalskih tekočinah; predvsem v mišicah.

Čeprav ga ne prištevamo med glavne esencialne ali neesencialne aminokisline, je tavrin prisoten v dobršnji meri pri živalskih novorojencih.

Uporaba in priporočena dnevna količina:

V obliki kapsul se Tavrin uporablja peroralno. Priporočen dnevni odmerek je 1 do 4 kapsul dnevno, najbolje med obroki.

Vsebnost:

  1 kapsula 4 kapsule
Tavrin (v prosti obliki) 500 mg 2000 mg

Sestavine:
Tavrin 70 %, riževa moka, želatina (kapsula).

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (100 kapsul) zadostuje za 25 do 100 dni.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila (vključno z zdravili za zdravljenje hipertenzije in diuretiki) ali imajo zdravstvene težave (vključno s hipertenzijo), naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte na temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...