Tears Again, pršilo za oči (10 ml)

Liposomsko pršilo Tears again stabilizira lipidni sloj solznega filma, regulira in izboljša vlaženje površine očesa in očesnih vek.
Več...
Pakiranje 10 ml
14,23€

Medicinski pripomoček

vitamina A in E

Tears Again - Liposomsko pršilo za oči z vitaminoma A in E

Sindrom suhega očesa velja danes za najpogostejše očesno obolenje. Vzrok težav, ki dajejo občutek suhega očesa je nestabilnost solznega filma. Zaradi porušene sestave le tega se solzni film hitro pretrga, na površini očesa nastanejo suha mesta, ki izzovejo tipične težave npr. solzenje, srbenje, občutek tujka v očeh…

Liposomsko pršilo Tears again stabilizira lipidni sloj solznega filma, regulira in izboljša vlaženje površine očesa in očesnih vek.

Tears Again liposomsko pršilo enostavno popršite po zaprtih vekah z razdalje 10 cm. Del liposomov se ujame na rob očesne veke in le ti se z mežikanjem razporedijo po površini očesa. Tam se vgradijo v zunanji lipidni sloj solznega filma, ki varuje solze pred pretiranim izhlapevanjem in je pogosto poškodovan. Posledično solze manj intenzivno izhlapevajo, dlje časa ostanejo na površini očesa  in težave s suhimi očmi postanejo preteklost.

Prednosti pršila:
• izredno praktičen način uporabe
• specifičen način delovanja
• še posebej primeren za uporabnike vseh tipov kontaktnih leč
• rok uporabe je 3 leta, tudi po prvi uporabi
• vsebuje vitamina A in E
• lahko ga uporabljate daljše časovno obdobje
• lahko ga uporabljate tudi, ko ste naličeni, vendar popršite
  z nekoliko večje razdalje (cca. 20 cm)
• lahko ga uporabljate v kombinaciji z zdravili za oči, vendar morate med dvema aplikacijama počakati 10 minut

3 Solgarjeva prehranska dopolnila z magnezijem so vam na voljo 20% ugodneje.

3 Solgarjeva prehranska dopolnila z magnezijem so vam na voljo 20% ugodneje.

Izbrana prehranska dopolnila Solgar z magnezijem so v času akcije na voljo 20%. Izdelki v akciji: Solgar Magnezijev citrat, tablete (60 tablet) Solgar Magnezij z vitaminom B6, tablete (100 tablet) Solgar, kelirani magnezij - tablete (100 tablet) Akcija traja od 1.8.2020 do 19.8.2020. ...