Tears Again, pršilo za oči (10 ml)

Liposomsko pršilo Tears again stabilizira lipidni sloj solznega filma, regulira in izboljša vlaženje površine očesa in očesnih vek. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
14,65€

vitamina A in E

Tears Again - Liposomsko pršilo za oči z vitaminoma A in E

Sindrom suhega očesa velja danes za najpogostejše očesno obolenje. Vzrok težav, ki dajejo občutek suhega očesa je nestabilnost solznega filma. Zaradi porušene sestave le tega se solzni film hitro pretrga, na površini očesa nastanejo suha mesta, ki izzovejo tipične težave npr. solzenje, srbenje, občutek tujka v očeh…

Liposomsko pršilo Tears again stabilizira lipidni sloj solznega filma, regulira in izboljša vlaženje površine očesa in očesnih vek.

Tears Again liposomsko pršilo enostavno popršite po zaprtih vekah z razdalje 10 cm. Del liposomov se ujame na rob očesne veke in le ti se z mežikanjem razporedijo po površini očesa. Tam se vgradijo v zunanji lipidni sloj solznega filma, ki varuje solze pred pretiranim izhlapevanjem in je pogosto poškodovan. Posledično solze manj intenzivno izhlapevajo, dlje časa ostanejo na površini očesa  in težave s suhimi očmi postanejo preteklost.

Prednosti pršila:
• izredno praktičen način uporabe
• specifičen način delovanja
• še posebej primeren za uporabnike vseh tipov kontaktnih leč
• rok uporabe je 3 leta, tudi po prvi uporabi
• vsebuje vitamina A in E
• lahko ga uporabljate daljše časovno obdobje
• lahko ga uporabljate tudi, ko ste naličeni, vendar popršite
  z nekoliko večje razdalje (cca. 20 cm)
• lahko ga uporabljate v kombinaciji z zdravili za oči, vendar morate med dvema aplikacijama počakati 10 minut

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay, ki ...