Terranova Oljčni listi, kapsule

Pakiranje 50 kapsul
28,52€

Terranova Oljčni listi vsebujejo z zmrzovanjem sušene oljčne liste.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Uporaba in priporočena dnevna količina:

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 3 kapsule dnevno, pri obroku.

Vsebnost:    

1 vegetarijanska kapsula vsebuje:  

Oljčni list, (sušeni z zamrzovanjem)  

(Olea europaea)

450 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg

100 % sveže sušeno z zamrzovanjem.

Brez pomožnih snovi.

phytoFresh
Sveže ubrane, takoj očiščene rastline, zamrznemo in na hitro posušimo. V nasprotju s standardnimi metodami sušenja, ki lahko porušijo občutljivo ravnovesje in zmanjšajo učinkovitost pomembnih sestavin, sušenje z zamrzovanjem pomaga zaščititi njihovo moč (ohranja celo encimsko aktivnost). Raziskave kažejo, da je sušenje svežih rastlin z zamrzovanjem boljše od drugih metod sušenja, saj ohranja njihovo izvirno učinkovitost in biokemično kompleksnost. Omogoča tudi visoko topnost (podpira absorpcijo) in večjo obstojnost.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v hladnem in suhem prostoru. Uravnotežena prehrana in zdrav življenski slog sta zelo pomembna.

Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravsteveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Proizvajalec: Terranova nutrition, Velika Britanija

Blank slika
Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...