Kapljice za oči Thealoz Duo (10 ml)

Kako se lotiti alergije?
Kapljice za oči Thealoz Duo so odlična rešitev za vse, ki imate suhe, razdražene in utrujene oči. Z edinstvenimi učinkovinami vlažijo, ščitijo in obnavljajo očesno površino ter so popolnoma brez konzervansov (medicinski pripomoček).
Več...
Pakiranje 10 ml
16,95€

Kapljice za oči Thealoz Duo za suhe, razdražene in utrujene oči vsebujejo edinstveno kombinacijo hialuronske kisline in trehaloze, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa. Nudijo takojšnje olajšanje od neprijetnih simptomov, ki traja ves dan.

Kapljice za oči Thealoz Duo se nahajajo v inovativni večodmerni plastenki ABAK s posebnim membranskim filtrom, ki preprečuje kakršno koli bakterijsko onesnaženje raztopine. Kapljice so tako zaščitene in se lahko uporabljajo do 3 mesece po prvem odprtju, zato ni potrebe po vsebnosti konzervansov. Pomembno je namreč vedeti, da lahko kapljice s konzervansi dodatno poslabšajo simptome in znake suhega očesa ter poškodujejo površino vaših oči. 

Kapljice za oči Thealoz Duo so enostavne in priročne za uporabo tako za mlajše kot starejše osebe. V plastenki je vsaj 300 sterilnih kapljic. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč. 

Kako delujejo kapljice za oči Thealoz Duo?

Kapljice Thealoz Duo vsebujejo edinstveno kombinacijo hialuronske kisline in trehaloze. Hialuronska kislina neguje in vlaži, trehaloza pa ščiti in obnavlja površino oči. 

Če ne odpravljamo težave s suhimi očmi, nastane začaran krog, ki vodi v vedno hujše znake bolezni. Zato je pomembno, da kapljice za oči delujejo na vse točke »začaranega kroga suhih oči«. Le tako lahko nudijo takojšnje olajšanje in z dolgotrajnim učinkom blažijo simptome suhih oči. 

Kapljice za oči Thealoz Duo delujejo na vse točke začaranega kroga suhih oči: 

  • stabilizirajo solzni film,
  • zaščitijo očesne celice pred izsušitvijo, ki lahko vodi v propad celic,
  • obnavljajo celice in zmanjšujejo vnetne procese na očesni površini.

Kako uporabljati kapljice za oči Thealoz Duo?

Za pravilno vkapavanje kapljic za oči sledite postopku v videoposnetku: 

Uporaba:
1 kapljica v vsako oko, 4- do 6-krat na dan. Kapljice za oči Thealoz Duo lahko uporabljate med nošenjem kontaktnih leč, primerne pa so tudi za nosečnice, doječe matere in otroke.

Vsebnost:
Kapljice za oči Thealoz Duo vsebujejo 3 % trehaloze in 0,15 % natrijevega hialuronata (hialuronske kisline). So popolnoma brez konzervansov.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...