Thealoz Duo, kapljice za oko (10 ml)

Kapljice za oko Thealoz duo oko odlično navlažijo, obenem pa tudi zaščitijo celice roženičnega epitelija. Tako ostane pacientovo oko ustrezno zaščiteno tudi v najbolj suhih pogojih. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
13,85€

Kapljice za oko Thealoz duo oko odlično navlažijo, obenem pa tudi zaščitijo celice roženičnega epitelija. Tako ostane pacientovo oko ustrezno zaščiteno tudi v najbolj suhih pogojih.

Vsebujejo hialuronsko kislino, ki oko ustrezno navlaži. Kapljicam Thealoz duo je dodana tudi trehaloza (naravni disaharid), ki stabilizira membrano epitelnih celic roženice ter jih s tem zaščiti pred izsušitvijo in poškodbami.

Medicinski pripomoček je namenjen osebam z zmerno suhim do zelo suhim očesom. Kapljice ne vsebujejo konzervansov saj so pakirane v patentirani kapalni plastenki ABAK. Tako ostanejo sterilne še 3 mesece po prvem odprtju plastenke.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...