Thymuskin Medium, preparat za lase - 100 ml

Thymuskin vam ponuja specifičen način učinkovitega spopadanja z izpadanjem las brez stranskih učinkov.
Več...
Pakiranje
Poštnina Brezplačna poštnina
59,55€

Thymuskin vam ponuja specifičen način učinkovitega spopadanja z izpadanjem las brez stranskih učinkov.

Ne vsebuje silikonov in živalskih sestavin. Izdelki niso testirani na živalih. Klinično testirano.

Uporaba:
Lase si umijte s šamponom Thymuskin medium in v lasišče vtrite serum v gelu Thymuskin medium. Uporabljajte ga v majhnih količinah, vendar pogosto.

Potem ko ste si umili in z brisačo osušili lase (če želite, lahko tudi na suhe lase), vzemite odprto stekleničko seruma v gelu Thymuskin, jo obrnite na glavo in usmerite kapalko na lasišče. Pritisnite na stekleničko in iztisnite samo nekaj kapljic seruma v gelu. S konci prstov serum v gelu Thymuskin energično vtrite v lasišče, dokler to ni suho na otip. Po tem oblikujte pričesko kot po navadi. Če je mogoče, pri tem ne uporabljajte sušilnika za lase. Če uporabljate sušilnik za lase, ga ne usmerite v lasišče, ampak privzdignite lase, sušilnik za lase pa usmerite skozi lase in stran od lasišča. S tem boste lasišče obvarovali pred vročim zrakom. Po želji lahko na sušilniku za lase izberete nižjo ali srednjo temperaturo ali pa ga med sušenjem odmaknete dlje od las in lasišča. 

Obdobje uporabe;
Serum v gelu Thymuskin medium morate na začetku tretiranja uporabljati vsak dan po umivanju las s šamponom Thymuskin medium. Prve rezultate boste po navadi lahko opazili po približno 8–15 tednih; stanje vašega lasišča se bo stabiliziralo (lasje bodo močnejši), hkrati pa se bo zmanjšalo število dnevno izpadlih las. Vsaj 15 tednov morate izdelek uporabljati vsak dan.

Potem lahko uporabo zmanjšate na trikrat tedensko, dokler se izpadanje las ne normalizira. Po naslednjih treh mesecih lahko uporabo zmanjšate na dvakrat tedensko po umivanju las s šamponom Thymuskin medium. Lase si lahko s šamponom Thymuskin umivate vsak dan oziroma po potrebi, odvisno od tipa las in vaših navad. Najpomembnejši pogoj za uspeh je redna in dosledna uporaba.

Opozorila:

  • Samo za zunanjo uporabo
  • Paziti, da ne pride v stik z očmi
  • Hraniti izven dosega otrok

Sestavine (INCI):
Aqua, alcohol denat, hydrolyzed wheat protein, PEG-40 hydrogenated castor oil, carbomer, menthyl lactate, panthenol, polysorbate 20, sodium hydroxide, tocopheryl acetate, PEG-35 castor oil, aloe barbadensis leaf juice powder, pyridoxine HCI, synthetic thymus hydrolysate, oleic acid, linolenic acid, palmitic acid, stearic acid, BHT.

Cetaphil PRO SpotControl izdelka sta vam na voljo 20% ugodneje.

Cetaphil PRO SpotControl izdelka sta vam na voljo 20% ugodneje.

Cetaphil PRO SpotControl izdelka sta vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1.3. do 31.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.