Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Merilnik krvnega tlaka in srčnega ritma (EKG), Veroval

Mobilni merilnik srčnega ritma (EKG) in krvnega tlaka.
Več...
Pakiranje 1 merilnik
Poštnina Brezplačna poštnina
174,46€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: merilec
Mesto uporabe: kri, ožilje, srce
Simptom: krvni tlak
Zdravje: starost, diagnostika

Medicinski pripomoček

Srčne aritmije, kot so nevarne atrijske fibrilacije in visok krvni tlak, so glavni dejavniki tveganja za nastop kapi. Ampak srčne aritmije se običajno dogajajo v nerednih intervalih, zato jih lahko zaznamo le, ko se zgodijo. Z mobilnim Veroval EKG-jem lahko zdaj beležite svoj srčni ritem kjer koli in kadar koli zaznate simptome. Veroval kombinirana naprava vam zagotavlja preprosto razumljive informacije o vaših rezultatih. Če želite, lahko celoten EKG natisnete ali ga pošljete svojemu zdravniku prek elektronske pošte. 

Z Veroval medi.connect programsko opremo je shranjevanje in analiza vseh rezultatov EKG in vrednosti krvnega pritiska zelo hitra in preprosta. 

Funkcije mobilnega EKG:

 • Zaznava atrijske fibrilacije – glavni vzrok kapi
 • Srčni ritem lahko zabeležite v le 30 sekundah ‒ kjer koli in kadar koli
 • Preprosta analiza izmerjenih vrednosti z uporabo sistema semaforizirane signalizacije
 • Zaznava srčne aritmije, kot so ekstrasistole, zgodnji znak motenj krvnega obtoka, in vnetje srčne mišice
 • Rezultati so nemudoma prikazani v preprosto razumljivi obliki, vašemu zdravniku pa je na voljo podroben pogled (elektrokardiogram) 

Popolnoma samodejno merjenje krvnega tlaka:

 • Za nežno in natančno merjenje na nadlakti
 • Zelo natančne meritve
 • Udobne, ergonomične manšete univerzalne velikosti
 • Preprosta analiza izmerjenih vrednosti z uporabo sistema semaforizirane signalizacije
 • Podatke lahko preprosto shranite z Veroval medi.connect programsko opremo
 • Podatke lahko delite z vsemi Veroval napravami, kot sta recimo tehtnica ali sledilec aktivnosti
 • Priložen USB Bluetooth adapter
 • 3 leta garancije

Informacije o EKG
Eksitacijsko stanje srca lahko ocenimo s pomočjo elektrokardiograma. Krčenje srčne mišice vedno povzroči električni dražljaj. Posledične spremembe v napetosti lahko izmerimo na površini telesa in jih zabeležimo ter prikažemo v obliki grafa. Veroval kombinirani EKG in merilnik krvnega tlaka je enokanalna EKG naprava, ki lahko zazna različne aritmije. Kombinirana naprava samodejno izvede osnovno beleženje in oceno stanja. Samodejno oceni, ali je srčni ritem prehiter (Slika 3), prepočasen (Slika 2), nepravilen (Sliki 5 in 6 ), prekinjen (Slika 4) ali normalen (Slika 1). Rezultat bo pokazal jasen znak na ekranu, ki se pokaže takoj po merjenju.

Preverjena visoka stopnja natančnosti:
Veroval kombinirana naprava 2 v 1 ima dokazano, preverjeno vrhunsko kakovost merjenja. Prejela je žig kakovosti Evropskega združenja za hipertenzijo.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...