Vetnil Eletrolitico pet, vrečke (10 x 10 g)

Eletrolitico pet je izredno lahko presnovljiv pripravek za hišne ljubljenčke, primeren za uporabo pri psih, mačkah, glodavcih, kuncih, okrasnih pticah, kunah in dihurjih.
Več...
Pakiranje 10 x 10 g
23,14€

Vsebuje kombinacijo natrija, kalija, kalcija, magnezija in maltodekstrina. Ti elementi poskrbijo za nadomeščanje izgubljenih elektrolitov v primeru izgube telesnih tekočin različnih vzrokov, kot so bruhanje, driska, neješčnost ali visoke zunanje temperature. Posebej je primeren za male živali, saj vsebuje maltodekstrin, ki ne draži prebavil in zagotavlja energijo za dlje časa. Kombinacija elementov pomaga pri vzpostavitvi notranjega celičnega ravnotežja, pri vračanju energije in pospešuje obnavljanje telesnih tkiv po vadbi.

Priporočamo za:
Živali, ki imajo povečano potrebo po elektrolitih zaradi različnih vzrokov, še posebej v primeru izgube telesnih tekočin zaradi bruhanja ali driske. Primeren tudi za živali, ki veliko trenirajo, vzrejne živali, delovne živali ali za boljše okrevanje in hitrejšo regeneracijo po operativnih posegih.

Odmerjanje:
Eletrolitico pet prah se razredči s s pitno vodo ali posuje oziroma vmeša v hrano malim živalim (psom, mačkam, kunam, pticam, glodavcem in podobnim). Odmerjanje (kot dodatek hrani): 1 vrečka na 1 kg hrane. Odmerek pri zdravljenju: 1 vrečko (10 g) raztopite v 250 ml vode. Odmerek za vzdrževanje: raztopite 1 vrečko (10 g), v 1 l vode. Eletrolitico pet je dajemo oralno, z uporabo brizgalke ali po veterinarjevih navodilih. Izdelek je primeren za uporabo do 24 ur po pripravi.

Sestava(%):
surove beljakovine (min. 0,0), surove maščobe (min. 0,08), vlaknine (max. 0,01), vlaga (max. 3,88), minerali (min. 66,72)

Sestavine (1 kg izdelka vsebuje minimalno):

kalcij (max)..............................5250 mg
(min)...............................4750 mg
klor..........................................340 g
magnezij..................................9 g
kalij.........................................66 g
natrij.......................................182 g
maltodekstrin............................150 g

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...