Vivamel, obloga z medicinskim medom 10 x 10 cm (10 oblog)

Vivamel je sterilna alginatna obloga z medicinskim medom, ki vsebuje sterilen in kontroliran slovenski kostanjev med. Primerna je za akutne, kronične, okužene ali neokužene rane v vseh fazah celjenja. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 oblog
Poštnina Brezplačna poštnina
81,31€

Vivamel je sterilna alginatna obloga z medicinskim medom, ki vsebuje sterilen in kontroliran slovenski kostanjev med.

Vivamel deluje antibakterijsko in antioksidativno. Primeren je za akutne, kronične, okužene in neokužene rane v različnih fazah celjenja.

Vivamel je narejen na bazi kalcijevih alginatov, prepojen pa je z medicinskim slovenskim kostanjevim medom. Pozitivne lastnosti delovanja medu na rane so bile dobro poznane že v preteklosti, te pa so dokazala tudi klinična testiranja, ki dokazujejo primernost Vivamela za zdravljenje širokega spektra ran v različnih fazah celjenja.

Vivamel je še posebej primeren za zdravljenje kroničnih ran, ki se slabo ali počasi celijo in se ne odzivajo na antibiotično zdravljenje. Obloge Vivamel skrajšajo čas celjenja ran in zmanjšujejo neprijeten vonj okužene rane. Obloge Vivamel se priporočajo tudi pri celjenju kirurških ran, ran po poškodbi, opeklin, golenjih in diabetičnih razjed ter razjed zaradi pritiska, okuženih ran in ran z močnim vonjem.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Popust vam bo obračunan v 3. koraku v košarici. *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy rutine, Vichy Summer Promo, Vichy Try and Buy, Vichy ...