Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Vizol S Allergy, kapljice za oči

Vizol S ALLERGY kapljice za oci šcitijo oko pred neugodnim delovanjem alergenov ter pomagajo pri obnovi razdražene in obcutljive očesne sluznice.
Več...
Pakiranje 10 ml
9,38€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: oči
Simptom: alergija, srbenje
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Vizol S ALLERGY kapljice za oci šcitijo oko pred neugodnim delovanjem alergenov ter pomagajo pri obnovi razdražene in obcutljive ocesne sluznice.

Sestava:
Ectoin (2 %), hidroksietil celuloza, natrijev klorid, voda, citratni pufer. 

Namen in način uporabe:
Vizol S ALLERGY izotonične kapljice za oko se uporabljajo za preprečevanje in lajšanje znakov alergijskega konjuktivitisa. Znaki kot so srbečica, rdeče oči ali pretirano solzenje oči, se lahko učinkovito lajša s pomočjo Vizol S ALLERGY kapljicami za oko.

Vizol S ALLERGY kapljice za oko ščitijo oko pred škodljivim delovanjem alergenov ter pomagajo pri procesu obnavljanja razdražene in občutljive očesne sluznice. Primeren je za osebe, ki uporabljajo kontaktne leče, za otroke in vse ljudi, ki imajo občutljive oči. 

Kaj vsebujejo Vizol S Allergy kapljice za oči?
Vizol S ALLERGY vsebuje Ectoin, naravno molekulo, pridobljeno iz mikroorganizmov odpornih na ekstremne pogoje. Da bi preživeli, ti mikroorganizmi proizvajajo ekstremolite. Ectoin je dobro raziskan ekstremolit, ki ga danes lahko uporabimo za zaščito celic sluznice. 

Opozorilo:

Ne UPORABLJAJTE Vizol S ALLERGY:

 • Po kirurških posegih na očeh ali v primeru poškodbe oči
 • V primeru preobčutljivosti (alergije) na Ectoin ali na katerokoli drugo sestavino Vizol S ALLERGY kapljic za oko. V primeru alergijske reakcije je potrebno takoj prenehati z uporabo proizvoda.

Ostala opozorila:

 • Da bi zagotovili varno uporabo in higieno, bi morala vsako plastenko proizvoda uporabljati le ena oseba.
 • Ni poznanega kakršnegakoli mesebojnega delovanja med Vizol S ALLERGY kapljicami za oči in drugimi kapljicami ali mazili za uporabo na očeh. V kolikor uporabljate katerikoli drug proizvod za oči, mora biti med uporabo teh dveh proizvodov vsaj 15 minutni razmak.
 • Ni podatkov o uporabi med nosečnostjo in dojenjem. V primeru nosečnosti ali dojenja se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. 

Varnost proizvoda:
Tehnologija aplikatorja plastenke vsebuje filter, ki zagotavlja varnost uporabe proizvoda, saj preprečuje onesnaženost raztopine po odprtju.

Proizvod ne vsebuje konzervansov s čimer zmanjšamo možnost draženja in poškodb očesne površine.

Proizvod uporabniki dobro prenašajo. V redkih primerih lahko pride do draženja, rdečih oči ali konjunktivitisa. V kolikor prepoznate katerikoli neželeni učinek, se obrnite na svojega zdravnika ali farmacevta. 

Navodila za uporabo:
Vizol S ALLERGY uporabljajte kot je opisano v tem navodilu za uporabo. V kolikor niste prepričani o uporabi, preverite pri svojem zdravniku ali farmacevtu. Kapljice lahko uporabljate večkrat na dan, po potrebi. V oko vkapajte 1-2 kapljici ter nekajkrat pomežiknite, da se raztopina enakomerno porazdeli po površini očesa. Pri prvi uporabi je potrebno plastenko aktivirati tako, da dozirnik držite navzdol proti tlom ter nanj večkrat pritisnete.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...