izbor

Vizol S Allergy, kapljice za oči (10 ml)

Vizol S ALLERGY kapljice za oci šcitijo oko pred neugodnim delovanjem alergenov ter pomagajo pri obnovi razdražene in obcutljive očesne sluznice. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
9,98€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: oči
Oznaka: alergija, srbenje
Zdravje: zaščita

Vizol S ALLERGY kapljice za oci šcitijo oko pred neugodnim delovanjem alergenov ter pomagajo pri obnovi razdražene in obcutljive ocesne sluznice.

Sestava:
Ectoin (2 %), hidroksietil celuloza, natrijev klorid, voda, citratni pufer. 

Namen in način uporabe:
Vizol S ALLERGY izotonične kapljice za oko se uporabljajo za preprečevanje in lajšanje znakov alergijskega konjuktivitisa. Znaki kot so srbečica, rdeče oči ali pretirano solzenje oči, se lahko učinkovito lajša s pomočjo Vizol S ALLERGY kapljicami za oko.

Vizol S ALLERGY kapljice za oko ščitijo oko pred škodljivim delovanjem alergenov ter pomagajo pri procesu obnavljanja razdražene in občutljive očesne sluznice. Primeren je za osebe, ki uporabljajo kontaktne leče, za otroke in vse ljudi, ki imajo občutljive oči. 

Kaj vsebujejo Vizol S Allergy kapljice za oči?
Vizol S ALLERGY vsebuje Ectoin, naravno molekulo, pridobljeno iz mikroorganizmov odpornih na ekstremne pogoje. Da bi preživeli, ti mikroorganizmi proizvajajo ekstremolite. Ectoin je dobro raziskan ekstremolit, ki ga danes lahko uporabimo za zaščito celic sluznice. 

Opozorilo:

Ne UPORABLJAJTE Vizol S ALLERGY:

 • Po kirurških posegih na očeh ali v primeru poškodbe oči
 • V primeru preobčutljivosti (alergije) na Ectoin ali na katerokoli drugo sestavino Vizol S ALLERGY kapljic za oko. V primeru alergijske reakcije je potrebno takoj prenehati z uporabo proizvoda.

Ostala opozorila:

 • Da bi zagotovili varno uporabo in higieno, bi morala vsako plastenko proizvoda uporabljati le ena oseba.
 • Ni poznanega kakršnegakoli mesebojnega delovanja med Vizol S ALLERGY kapljicami za oči in drugimi kapljicami ali mazili za uporabo na očeh. V kolikor uporabljate katerikoli drug proizvod za oči, mora biti med uporabo teh dveh proizvodov vsaj 15 minutni razmak.
 • Ni podatkov o uporabi med nosečnostjo in dojenjem. V primeru nosečnosti ali dojenja se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. 

Varnost proizvoda:
Tehnologija aplikatorja plastenke vsebuje filter, ki zagotavlja varnost uporabe proizvoda, saj preprečuje onesnaženost raztopine po odprtju.

Proizvod ne vsebuje konzervansov s čimer zmanjšamo možnost draženja in poškodb očesne površine.

Proizvod uporabniki dobro prenašajo. V redkih primerih lahko pride do draženja, rdečih oči ali konjunktivitisa. V kolikor prepoznate katerikoli neželeni učinek, se obrnite na svojega zdravnika ali farmacevta. 

Navodila za uporabo:
Vizol S ALLERGY uporabljajte kot je opisano v tem navodilu za uporabo. V kolikor niste prepričani o uporabi, preverite pri svojem zdravniku ali farmacevtu. Kapljice lahko uporabljate večkrat na dan, po potrebi. V oko vkapajte 1-2 kapljici ter nekajkrat pomežiknite, da se raztopina enakomerno porazdeli po površini očesa. Pri prvi uporabi je potrebno plastenko aktivirati tako, da dozirnik držite navzdol proti tlom ter nanj večkrat pritisnete.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 2.12. do 13.12.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.  Brezplačna dostava velja le za področje ...