izbor

Vizol S Allergy, kapljice za oči (10 ml)

Izdelek Vizol S ALLERGY izotonične kapljice za oko je medicinski pripomoček, ki se uporablja za preprečevanje in lajšanje simptomov alergijskega konjunktivitisa.
Več...
Pakiranje 10 ml
10,49€

Izdelek Vizol S Allergy izotonične kapljice za oko je medicinski pripomoček, ki se uporablja za preprečevanje in lajšanje simptomov alergijskega konjunktivitisa. Simptome, kot so srbečica, rdeče oči ali prekomerno solzenje oči, se lahko učinkovito lajša.

Vizol S Allergy kapljice za oko ščitijo oko pred škodljivim delovanjem alergenov ter pomagajo pri procesu obnove razdražene in občutljive očesne sluznice.

Primerne so za uporabnike kontaktnih leč, za otroke in za ljudi, ki imajo občutljive oči.

Sestava:
Ectoin (2 %), hidroksietil celuloza, natrijev klorid, voda, citratni pufer.

Brez konzervansov.

Rok uporabnosti:
rok uporabnosti po odprtju plastenke je 3 mesece. Ne uporabljajte proizvoda po izteku roka uporabnosti.

Pakiranje:
10 ml.

Kaj vsebujejo VIZOL S ALLERGY kapljice za oko?
Vizol S ALLERGY kapljice za oko vsebujejo Ectoin, naravno molekulo, pridobljeno iz mikroorganizmov odpornih na ekstremne pogoje. Da bi preživeli, ti mikroorganizmi proizvajajo ekstremolite. Ectoin je dobro raziskan ekstremolit, ki ga danes lahko uporabljamo za zaščito celic sluznice.

Opozorila in previdnostni ukrepi:

Ne uporabljajte izdelka Vizol S ALLERGY:

 • v primeru preobčutljivosti (alergije) na Ectoin ali katero koli drugo sestavino Vizol S ALLERGY kapljic za oko. V primeru alergijske reakcije je potrebno takoj prenehati z uporabo izdelka.
 • če je izdelek poškodovan ali preluknjan.
 • po poteku 3 mesecev po odprtju. 

Ostala opozorila:

 • Da bi zagotovili varno uporabo in ustrezno higieno, mora vsako plastenko izdelka uporabljati le ena oseba.
 • Podatki o medsebojnem delovanju Vizol S ALLERGY kapljic za oko z drugimi kapljicami ali mazili za uporabo v očeh niso znani. Pred uporabo izdelka Vizol S ALLERGY skupaj s katerim koli drugim medicinskim pripomočkom ali zdravilom, namenjenim za očesno uporabo, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
 • Vizol S ALLERGY kapljice za oko je treba shranjevati nedosegljivo otrokom. 

Varnost izdelka:
Tehnologija aplikatorja plastenke vsebuje filter, ki zagotavlja varnost uporabe izdelka, saj preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju.

Izdelek ne vsebuje konzervansov, s čimer je zmanjšana možnost draženja in poškodb očesne površine.

Navodila za uporabo:
Izdelek Vizol S ALLERGY uporabljajte skladno z navodili za uporabo.

Kapljice se lahko uporabljajo po potrebi, večkrat na dan. V oko vkapajte 1-2 kapljici ter nekajkrat pomežiknite, da se bo raztopina enakomerno porazdelila po površini očesa.

Če je potrebno, lahko izdelek Vizol S ALLERGY uporabljate tudi večkrat znotraj ene ure.

Pri prvi uporabi je potrebno plastenko aktivirati tako, da dozirnik držite navzdol proti tlom ter nanj nekajkrat pritisnete.

Način shranjevanja: Izdelek shranjujte pri temperaturi 2°C-25°C. Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na škatli in plastenki.

Proizvajalec: bitop AG Stockumer Str. 28, 58453 Witten, Nemčija.

Distributer za Slovenijo: Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana, Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Shranjujte pri temperaturi od 2 °C do 25 °C.
Ne uporabljajte poškodovanega ali preluknjanega izdelka.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava*. Od 25. 11. do 27. 11. vam bodo kar 30 % ugodneje na voljo tudi izbrani paketi La Roche-Posay in Vichy (klik)  Akcija poteka od 25. ...