Waya Biotic D3, kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke (10 ml)

WAYA Biotic D3 kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke edine vsebujejo mikroenkapsulirano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG in vitamin D3 v oljni suspenziji.
Več...
Pakiranje 10 ml
14,63€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: kosti
Vsebnost: vitamin D, vitamin D3
Zdravje: dojenčki, otroci, odpornost, vegetarijanci

Waya Biotic D3 kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke poskrbijo za ustrezen dnevni vnos vitamina D3, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Vsebujejo vitamin D3, ki je rastlinskega izvora, in skrbno izbrano, najbolj raziskano mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki je naravno prisotna tudi v naših prebavilih. Sedem kapljic vsebuje 400 IE (10 μg) vitamina D3 in najmanj 1,4 × 109 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG.

Vitamin D3 je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin D3 v oljni suspenziji ne potrebuje dodatkov (antioksidantov, stabilizatorjev, konzervansov), ki lahko povzročajo napenjanje in krče. 

Inovativen postopek mikrokapsuliranja omogoča zaščitenost  ter zagotavlja stabilnost izdelka ves čas shranjevanja.

Kapljice WAYA Biotic D3 imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami.

Kapljice so nevtralnega vonja in okusa. Po prvem odprtju stekleničke so uporabne še vsaj en mesec.

Kapljice so primerne za alergike, saj ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

Kapljice so primerne tudi za vegetarijance. 

Mikroenkapsulirana oblika
Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča petkrat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu, tako da posledično zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG na mestu delovanja in s tem boljše delovanje.

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba:

Odmerjanje:

 • Dojenčki in otroci do 2. leta starosti: 7 kapljic 1-krat na dan
 • Otroci po 2. letu starosti: 10 kapljic 1-krat na dan

Kapljice WAYA Biotic D3 uporabljajte vsaj dva tedna. Primerne so tudi za dolgotrajno jemanje.

Najbolje je, da kapljice zaužijete samostojno po žlički.

Če jemljete antibiotik, vzemite kapljice vsaj 2 uri pred zaužitjem antibiotika ali 2 uri po njem. 

Izdelek ima naravno prisotno usedlino, zato pred vsako uporabo stekleničko dobro pretresite. Po pretresanju postane izdelek naravno moten. Izdelek je nevtralnega vonja in okusa. 

Vitamin D3 je v oljni suspenziji, tako da ne potrebuje aditivov (antioksidantov, stabilizatorjev in konzervansov), ki lahko povzročajo napenjanje in krče.

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži in ga porabite v enem mesecu po prvem odprtju.

Vsebnost:
Mikroenkapsulirana mlečnokislinska bakterija Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) in vitamin D3
7 kapljic vsebuje najmanj 1,4 × 109 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) in 400 IE (10 μg) (200 % PDV*) vitamina D3.

* PDV – priporočeni dnevni vnos

Sestavine:
Koruzno olje, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), vitamin D3.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični na ali preobčutljivi za sestavine kapljic WAYA Biotic D3, izdelka ne uporabljajte. Izdelek ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

Izdelek je nevtralnega vonja in okusa.

Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Blank slika

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...