Yotuel all-in-one, belilna zobna pasta - wintergreen

Yotuel zobna pasta vse v enem vsebuje sestavine za zaščito sklenine pred kislinsko erozijo.
Več...
Pakiranje 75 ml
11,15€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna pasta
Mesto uporabe: usta, zobje
Zdravje: ustna higiena

Yotuel zobna pasta vse v enem vsebuje sestavine, za zaščito sklenine pred kislinsko erozijo. Njena popolna formula s ksilitolom, fluoridom, kalcijem in fosfati zmanjšuje erozivni učinek izotoničnih napitkov, sadnih sokov in ostalih pijač ter hrane.

Vsebuje karbamid peroksid.

Yotuel belilni program je celovit program izdelkov za vzdrževanje beline vaših zob in popolno ustno higieno. Odstranjuje barvanost zob, zobne obloge, zobni kamen in madeže, preprečuje ponovni nastanek zobnih oblog in zobnega kamna, nastanek zobne gnilobe, vnetij in razjed na dlesnih, ščiti zobno sklenino, dlesni in druga mehka tkiva v ustih, s ksilitolom fluoridom, kalijem in drugimi sestavinami, ki reminalizirajo in izboljšajo njeno trdoto, pa krepi zobno sklenino.

Belilni učinek v Yotuel je dosežen s pomočjo aktivnega kisika, xylitola in naravnih encimov, a brez škodljivih abrazivov.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...