A-Derma Primalba, gel za umivanje las in telesa - 500 ml

A-Derma Primalba gel za umivanje las in telesa nežno čisti občutljivo kožo in lase, z izvlečki Rhealba ovsa pa mehča in pomirja kožo.
Več...
Pakiranje
16,01€

A-Derma Primalba gel za umivanje las in telesa nežno čisti občutljivo kožo in lase, z izvlečki Rhealba ovsa pa mehča in pomirja kožo. A-Derma Primalba je kremaste teksture, brez mila, ter izjemno toleranten do naravnega zaščitnega hidorolipidnega sloja kože.

Nežnega vonja. Hipoalergeno. Izdelano pod dermatološkim in pediatričnim nadzorom.

Uporaba:
Dokler se otrok navaja na kopanje, lahko gel razredčite z vodo in kožo umijete s pomočjo blage frotiraste brisačke. Ko je otrok navajen na kopanje, pa gel razredčite v vodi in kožo umijte kot običajno. Po kopanju sperite kožo z vodo. Pri starejših otrocih lahko izdelek uporabljate kot običajni gel za tuširanje.

A-derma izdelki za nego so narejeni s ciljem, da ublažijo suhost in razdraženost atopijske kože in pri vsakodnevni higieni nežno čistijo kožo, pri čemer delujejo pomirjevalno. 

Izdelki so namenjeni negi, ki jo zahtevajo stanja kot sta na primer atopijski dermatitis ali luskavica.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...