A-Derma Primalba, gel za umivanje las in telesa - 500 ml

A-Derma Primalba gel za umivanje las in telesa nežno čisti občutljivo kožo in lase, z izvlečki Rhealba ovsa pa mehča in pomirja kožo.
Več...
Pakiranje
16,00€

A-Derma Primalba gel za umivanje las in telesa nežno čisti občutljivo kožo in lase, z izvlečki Rhealba ovsa pa mehča in pomirja kožo. A-Derma Primalba je kremaste teksture, brez mila, ter izjemno toleranten do naravnega zaščitnega hidorolipidnega sloja kože.

Nežnega vonja. Hipoalergeno. Izdelano pod dermatološkim in pediatričnim nadzorom.

Uporaba:
Dokler se otrok navaja na kopanje, lahko gel razredčite z vodo in kožo umijete s pomočjo blage frotiraste brisačke. Ko je otrok navajen na kopanje, pa gel razredčite v vodi in kožo umijte kot običajno. Po kopanju sperite kožo z vodo. Pri starejših otrocih lahko izdelek uporabljate kot običajni gel za tuširanje.

A-derma izdelki za nego so narejeni s ciljem, da ublažijo suhost in razdraženost atopijske kože in pri vsakodnevni higieni nežno čistijo kožo, pri čemer delujejo pomirjevalno. 

Izdelki so namenjeni negi, ki jo zahtevajo stanja kot sta na primer atopijski dermatitis ali luskavica.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...