izbor

Abena Pad, pralna posteljna podloga - 85 x 90 cm (1 podloga)

Idealne so za uporabnike, ki imajo težave z iztekanjem tekočin. Izjemna zračnost materialov ščiti uporabnike pred prekomerno vlago in bistveno pripomore k zmanjšanju poškodb kože.
Več...
Pakiranje 1 podloga
20,71€

Pralna vpojna podloga za postelje z visoko vpojnostjo, 2.500 ml, zagotavlja dobro zaščito posteljnega vložka v primeru iztekanja tekočin (kri, urin, blato; ob prevezah ran,...). Zaradi zračnosti materiala je manjša možnost maceracije kože in s tem posledično poškodb kože. Primerna je za uporabnike s težavami zaradi inkontinence, otroke, kot tudi za vse ostale, ki potrebujejo zaščito postelje. Podloga ima zračno plast, ki deluje kot varna tekočinska zapora in preprečuje prepuščanje tekočine skozi podlogo. Optimalno udobje omogoča mehka in udobna površina podloge ter polkrožni robovi, ki olajšajo rokovanje s podlogo.

Abena Pad podloge vsebujejo zračno plast, ki deluje kot dobra tekočinska zapora, saj učinkovito prepreči prepuščanje tekočine skozi podlogo.

Optimalno udobje obeh pralnih podlog iz predstavljene kolekcije omogoča mehka in udobna površina ter polkrožni robovi, ki olajšajo rokovanje s podlogo pri nameščanju in vzdrževanju.

Prednosti podlog Abena Pad

 • Zaščitite posteljo in vzmetnico

Pralni podlogi Abena Pad se uporabljata kot zaščitna podloga za vzmetnice. Narejeni sta iz lahkega pralnega materiala - primerni sta tako za uporabnike z inkontinenco, kot tudi za zaščito otroških posteljic, ki potrebujejo dodatno, vendar diskretno zaščito.

 • Zadržijo tekočine

Vse Abena Pad podloge imajo zračno zaščitno plast, ki zadrži tekočino. Površina je mehka in udobna ter zagotavlja uporabniku optimalno udobje.

 • Zmanjšuje možnost kožnih obolenj

Abena Pad podloge imajo zaščitno plast, ki zadrži tekočino, narejeno iz poliuretana, ki je tudi zračen material - dodatna preventiva za zmanjševanje kožnih obolenj.

 • Izgled

Na videz in otip so podloge podobne običajni rjuhi: brezšumne in udobne.

Tehnične značilnosti:

 • Visoka vpojnost vseh treh pripomočkov za zaščito (najmanj 2000 ml.)
 • Vzdrževanje pralnih podlog Abena Pad je enostavno in njuna življenjska doba je dolga. Pralni podlogi preneseta strojno pranje na max. 95°C, ter sušenje v sušilnem stroju
 • Pralni posteljni podlogi veljajata za ekonomično, uporabniku in okolju prijazno izbiro
 • Zračnost obeh pralnih podlog, kot tudi podloge za enkratno uporabo iz Abena Pad kolekcije omogoča, da uporabnikova koža diha in kožo zaščiti pred prekomerno vlago. S tem se zmanjšuje možnost nastanka kožnih obolenj povezanih z preveliko prisotnostjo vlage
 • Dermatološko testirane
 • Oeko-tex standard
 • CE certifikat

Sestava in materiali

POLIESTER
Sintetična vlakna so izredno prožna in se hitro sušijo. Podloge ne zahtevajo posebne nege in so izjemno odporne na mečkanje. Mešamo jih z naravnimi tekstilnimi vlakni, pri čemer se povečuje učinkovitost vseh vlaken v tkanini. PE vlakna poenostavijo vzdrževanje naravnih vlaken in povečajo njihovo trdnost.

RAYON ALI VISKOZA
Vsebujejo regenerirano celulozno vlakno, ki je izredno mehko na otip. Tkanina je lahka, vpija vlago in prepušča zrak. Osnovna sestavina izdelka je lesna celuloza, ki se pod posebnim tehničnim procesom v tovarni formira v različne tipe viskoznih vlaken.

POLIURETAN 
Odporen, prilagodljiv in vzdržljiv material, oblikuje ga prožnost in gibljivost. Velja za izredno lahek material. 

Država porekla: Kitajska.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 24. 6. do 27. 6. 2022 Popust vam bo obračunan v košarici: *Akcija ne velja za pakete izdelkov Avene, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.