izbor

Abena Pad, zaščita za posteljo za enkratno uporabo 60 x 90 cm (10 podlog)

Zračna podloga z izjemno visoko vpojnostjo. Idealne so za uporabnike, ki imajo težave z iztekanjem tekočin. Izjemna zračnost materialov ščiti uporabnike pred prekomerno vlago in bistveno pripomore k zmanjšanju poškodb kože. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 podlog
7,17€

Abena Pad podloge vsebujejo zračno plast, ki deluje kot dobra tekočinska zapora, saj učinkovito prepreči prepuščanje tekočine skozi podlogo.

Prednosti podlog Abena Pad

  • Zaščitite posteljo in vzmetnico

  • Zadržijo tekočine - Vse Abena Pad podloge imajo zračno zaščitno plast, ki zadrži tekočino. Površina je mehka in udobna ter zagotavlja uporabniku optimalno udobje.

  • Zmanjšuje možnost kožnih obolenj - Abena Pad podloge imajo zaščitno plast, ki zadrži tekočino, narejeno iz poliuretana, ki je tudi zračen material - dodatna preventiva za zmanjševanje kožnih obolenj.
  • Izgled: Na videz in otip so podloge podobne običajni rjuhi: brezšumne in udobne.

Tehnične značilnosti:

  • Visoka vpojnost vseh (najmanj 1800 ml.)
  •  Zračnost obeh pralnih podlog, kot tudi podloge za enkratno uporabo iz Abena Pad kolekcije omogoča, da uporabnikova koža diha in kožo zaščiti pred prekomerno vlago. S tem se zmanjšuje možnost nastanka kožnih obolenj povezanih z preveliko prisotnostjo vlage
  • Dermatološko testirane
  • Oeko-tex standard
  • CE certifikat

Sestava in materiali
Poliester: 
Sintetična vlakna so izredno prožna in se hitro sušijo. Podloge ne zahtevajo posebne nege in so izjemno odporne na mečkanje. Mešamo jih z naravnimi tekstilnimi vlakni, pri čemer se povečuje učinkovitost vseh vlaken v tkanini. PE vlakna poenostavijo vzdrževanje naravnih vlaken in povečajo njihovo trdnost.

Rayon ali viskoza: Vsebujejo regenerirano celulozno vlakno, ki je izredno mehko na otip. Tkanina je lahka, vpija vlago in prepušča zrak. Osnovna sestavina izdelka je lesna celuloza, ki se pod posebnim tehničnim procesom v tovarni formira v različne tipe viskoznih vlaken.

Poliuretan: Odporen, prilagodljiv in vzdržljiv material, oblikuje ga prožnost in gibljivost. Velja za izredno lahek material.

Država porekla: Kitajska.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 24. 6. do 27. 6. 2022 Popust vam bo obračunan v košarici: *Akcija ne velja za pakete izdelkov Avene, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.