izbor

Aqua Maris Talasoterapija, sistem za izpiranje nosu in sinusov (1 posoda + 30 vrečk)

Aqua Maris Talasoterapija naravna morska sol iz Jadranskega morja je z več kot 80 minerali obogatenimi z eteričnimi olji mirte in smilja. Pakiranje vsebuje anatomsko oblikovano posodo za izpiranje nosa in sinusov + 30 vrečk.
Več...
Pakiranje 1 posoda + 30 vrečk
20,94€

Aqua Maris Talasoterapija naravna morska sol iz Jadranskega morja je z več kot 80 minerali obogatenimi z eteričnimi olji mirte in smilja. Z izpiranjem se čisti nos in odstranjuje odvečna sluz. Postopek je prijeten in enostaven.

Pripravljena raztopina morske soli v vodi zaradi bogate vsebnosti mineralov in dodatkov eteričnih olj mirte in smilja blagodejno deluje na nosno sluznico. Priložena posoda za izpiranje s svojo obliko omogoča enostavno, prijetno in učinkovito izpiranje nosne votline in sinusov. 

Aqua Maris Talasoterapija sistem za izpiranje nosa in sinusov je namenjen:

 • osebam z akutnim in kroničnim rinitisom ali sinuzitisom ter alergijami,
 • po operativnem posegu v nosu (po posvetu z zdravnikom)
 • za vzdrževanje nosne higiene, še posebno aktivnim in rekreativnim športnikom
 • pri oteženem dihanju, ki je posledica zadrževanja v ogrevanih in klimatiziranih prostorih. 

Osebe s težavami s sinusi in alergijami lahko postopek ponovijo nekajkrat tedensko. Aktivnim in rekreativnim športnikom priporočamo izpiranje nosu pred fizično aktivnostjo, pri oteženem dihanju pa po potrebi.

Uporaba:
Morsko sol iz vrečke vsujte v posodo za izpiranje katero napolnite z mlačno (okoli 37 °C) vodo do črte, premešajte in nad umivalnikom izperite nos in sinuse na naslednji način: 

 1. Nagnite glavo naprej in vstran; brado pritisnite na prsi.
 2. Vrh posode prislonite na nosnico in namestite kakor da bi želeli zamašiti nosnico. Dihajte skozi usta.
 3. Pričnite z izpiranjem. Raztopina bo iztekala skozi drugo nosnico. Voda prehaja nosno votlino ter poleg tega, da temeljito čisti nosne kanale, nežno masira številne živčne končiče v sinusih.
 4. Izpihajte nos v treh položajih:
 • Nagnite glavo naprej v viseči položaj, obrnite jo na eno stran, spodnjo nosnico zaprite in počasi pihnite skozi zgornjo nosnico. 
 • Nagnite glavo naprej v viseči položaj in pihnite skozi isto nosnico.
 • Poravnajte se in izpihnite nosnico v pokončnem položaju.  Ponovite postopek z nasprotno nosnico. Po izpiranju se boste počutili napolnjeni z energijo in sveži.

Po uporabi je posodo za pripravo raztopine potrebno izprati z mlačno vodo in dobro posušiti. Posoda je namenjena večkratni uporabi in se je ne sme prati v pomivalnem stroju.

Nepravilen položaj telesa, glave ali posode za izpiranje lahko onemogočajo pravilno iztekanje iz nosne votline ter lahko povzročijo iztekanje v usta in grlo. V takih primerih popravite položaj skladno z navodili za uporabo ter nadaljujte z izpiranjem.

Sestavine:
Morska sol, eterično olje mirte, eterično olje smilja. Brez konzervansov.

Pakiranje vsebuje anatomsko oblikovano posodo za izpiranje nosa in sinusov + 30 vrečk.

Ena vrečka vsebuje 2,97 g naravne morske soli iz Jadranskega morja ter eterična olja mirte in smilja. Vsebina ene vrečke raztopljene v vodi primerne temperature v Aqua Maris posodi za izpiranje nosa in sinusov (320 ml oz. do oznake na posodi) odgovarja izotonični raztopini. Volumen posode zadošča izpiranju obeh nosnic.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna, ki pa ne velja za nakup zdravil.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene vikend na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 22% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 33% popust + Brezplačno dostavo.

Avene vikend na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 22% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 33% popust + Brezplačno dostavo.

Avene vikend na Lekarnar.com - Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 22% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 33% popust + Brezplačno dostavo. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija ne velja za izdelke Avene Sun, ki so del druge akcije (klik). Akcija prav tako ne velja za izdelke ...