izbor

Bio-Kult kapsule (60 kapsul)

Bio-kult je prehransko dopolnilo s 14 različnimi sevi mikroorganizmov.
Več...
Pakiranje
26,92€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: prebavila
Oznaka: prebava
Vsebnost: mikroorganizmi
Zdravje: potovanje

Biokult ponuja napredno formulo, v kateri je prisotno kar 14 različnih sevov mlečno kislinskih in drugih bakterij.

Najbolj se uporabljajo mlečno kislinske bakterije kot je recimo Lactobacillus acidophilus. 

Bio-kult je med drugim primeren tudi za potovanja. Ker vsebuje toliko različnih sevov mikroorganizmov, je uporaben ne glede na to kam se odpravimo. 

Brez glutena, umetnih barvil, arom ali konzervansov.

Uporaba Bio-Kulta*:

1-2 enkrat do dvakrat na dan ob obroku. Bio-Kult kapsulo lahko odprete in vsebino stresete v hrano, pijačo ali pa jo pojeste celo.

Če jemljete antibiotike: 4 kapsule dnevno, priporočeno ob različnem času dneva kot antibiotik. Z jemanjem nadaljujte najmanj 2 tedna po tem, ko ste zaključili z jemanjem antibiotikov.

Za potovanja: z jemanjem Bio-Kult kapsul pričnite 1 teden pred potovanjem. Upoštevajte navodila za uporabo in odmerjanje. Med potovanje jemljite 4 kapsule na dan. Z jemanjem nadaljujte najmanj 1 teden po tem, ko ste prišli s potovanja.

Otroci pod 12 let starosti: Polovico odmerka za odrasle.

Nosečnice: Bio-Kult je primeren za jemanje med nosečnostjo. 
Pred jemanjem se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.

*ali po priporočilu zdravnika

Bio-Kult

Vsebnost:
S 14 različnimi sevi. Ena kapsula vsebuje najmanj 2 milijardi mikroorganizmov (2 x 109 KE/kapsulo), kar ustreza 10 milijardam mikroorganizmov na gram (> 1 x 1010 KE/g).

Koncentracija 2 milijardi mikroorganizmov na kapsulo je zagotovljena do konca roka uporabnosti.

Sestavine:
kulture mikrooganizmov (Bacillus subtilis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Lactoccocus lactis subsp lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus salvarius - navedene na ovojnini v odstavku Formula), celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), rastlinske kapsule (hidroksipropilmetil celuloza).

Alergeni: Vsebuje sojo in mlečne izdelke v sledovih, vendar so koncentracije tako nizke, da ne vplivajo na laktozno intoleranco.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem in hladnem mestu. Ne izpostavljajte sončni svetlobi. Izdelka ni potrebno shranjevati v hladilniku.

Vsebuje sojo in mlečne izdelke v sledovih, vendar so koncentracije tako nizke, da ne vplivajo na laktozno intoleranco.

Dejanska velikost kapsule je prikazana na ovojnini.

Proizvajalec: Protexin Lopen Head, Somerset, TA 13 5JH, Velika Britanija

Blank slika

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 1. 7. do 15. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...