Bromelain 500 mg NOW, kapsule (60 kapsul)

Bromelain kapsule vsebujejo encim bromelain, ki je pridobljen z ekstrakcijo iz soka/stebla ananasa (Annas comosus).
Več...
Pakiranje 60 kapsul
22,78€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: encimi
Zdravje: vegetarijanci, vegani

Bromelain 500 mg NOW kapsule vsebujejo encim bromelain, ki je pridobljen z ekstrakcijo iz soka/stebla ananasa (Annas comosus).

Vegetarijanska/veganska formula.

Bromelain

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 2-krat dnevno, z ali med obroki.

Vsebnost:

  1 kapsula 2 kapsuli
Bromelain (iz ananasa) 500 mg (2400 GDU/g) 1000 mg (4800 GDU/g)

Sestavine:
Bromelain 82 %, celuloza (kapsula), riževa moka, silicijev dioksid, magnezijeve soli mašobnih kislin rastlinskega izvora.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (60 vegetarijanskih kapsul) zadostuje za 30 do 60 dni.

Bromelain kot prehransko dopolnilo

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila (še posebej zdravila proti strjevanju krvi) ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte na temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...